Başkan Arslan'dan Ramazan Mesajı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Ramazan ayının milli birlik ve beraberliğin zirve yaptığı günler olduğunu belirterek 'Allah'a olan kulluk şuurunun derinden hissedildiği, milli birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı Ramazan ayı, İslam alemine ve tüm hemşerilerimize kutlu olsun' dedi.

Başkan Arslan'dan Ramazan Mesajı

Ramazan Yardımlaşma ve Dayanışma Ayıdır…
Ramazan ayında, oruç ibadetinin yanında yardımlaşma ve dayanışmanın da ön plana çıktığına dikkat çeken Başkan Arslan; nefislerimizi terbiye etme fırsatının iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ramazanın rahmet ve bağışlanma ayı olduğuna dikkat çeken Arslan, yayınladığı mesajda şunları söyledi: “11 ayın sultanı Ramazan ayını bir kere daha yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Ramazan, İslâm’ın rahmetle yoğrulmuş adaletini, bilgi ve hikmetle bütünleşmiş ahlâkını bütün insanlığa gösteren bir aydır. Ramazan ayı Müslümanların Yüce Allah’ı idrak ettikleri, kendilerine rızık olarak verilen şeyleri paylaştıkları müstesna günlerdir. Bu mübarek ay, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma duygusunu da ön plana çıkarmaktadır.

Bir feyiz, rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket mevsimi olan bu mübarek günleri hürmetine imkanı olan tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine dokunmaları dileklerimle, tüm halkımızın huzur içinde Ramazan ayı geçirilmesini ve Bayram coşkusu yaşamalarını dilerim” dedi.