Bartın Elazığlılar Derneği Üyeleriyle İftar Yemeğinde Buluştu

Bartın Elazığlılar Derneği üyeleri Bartın Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bartın Elazığlılar Derneği Üyeleriyle İftar Yemeğinde Buluştu

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Elazığlılar Derneği Başkanı Lütfü Gencer, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve Bartın'da yaşayan çok sayıda Elazığlı vatandaş katıldı.

Bartın Elazığlılar Derneği (BARED) tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım sağlayan Başkan Akın "Dernek Başkanı Lütfü Gencer ve Dernek Üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, Ramazan-ı Şerif'in kardeşliğimizi ve sofralarımızı bereketlendirmesini dilerim" dedi.

Bartın Elazığlılar Derneği Başkanı Lütfü Gencer yaptığı açıklamada, "Dernek olarak Ramazan ayını birlik ve beraberlik içinde geçirmeyi, üyeler arasında kaynaşmayı sağlamayı hedeflediklerini belirten Gencer sözlerine şöyle devam etti; "Bugün Bartın Elazığlılar Derneği olarak iftarda hemşehrilerimizle bir araya geldik. Rahmetin bol olduğu bir ayda dostlukların pekişmesi adına bu iftar yemeğini düzenledik. Hemşehrilerimiz de yoğun bir katılım gösterdi. Bartın Elazığlılar Derneği olarak etkinliklerimize devam ediyoruz. Üyelerimizle haftalık olarak bir araya geliyoruz. İftar yemeği programımıza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran Bartın Belediye Başkanı Sn. Cemal Akın ve Elazığlı Hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı.