Bal: 'Herkes Aksaray'ın farkını görecek!'

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Aksaray Gençlikspor'da Kulüp Başkanı Özcan Bal, Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu

Bal: 'Herkes Aksaray'ın farkını görecek!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin renkli ekiplerinden Aksaray Gençlikspor, ligin ikinci yarısına iddialı hazırlanıyor.

A Grubu’nda mücadele eden ve ikinci yarının ilk haftasında oynaması gereken Kovancılar Esnafspor maçını rakibinin ligden çekilmesinden ötürü maç oynamadan geçiren Lacivert – Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Özcan Bal, Hakimiyet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Takımın başına Elazığspor U16 takımı ile Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Kemal Türk’ü getirdiklerini kaydeden Başkan Özcan Bal, “ligin ikinci yarısında farklı bir Aksaray izlettireceğiz” dedi.

“3 TRANSFER DÜŞÜNÜYORUZ”

Ligin ikinci yarısı öncesi tüm kulüplere sakatlıksız, belasız bir sezon geçirmelerini temenni ederek konuşmasına başlayan Aksaray Gençlikspor Başkanı Özcan Bal, “İlk yarı çok şükür fazla sıkıntı olmadan tamamlandı. Ligin ikinci yarısı soğuğa, kara kışa denk geliyor. Sıkıntısız geçer inşallah. İlk haftada bizim maçımız Kovancılar Esnafspor’laydı. Ancak rakibimiz sezon başı ligden çekildiği için maç yapmadan bay olarak geçiyoruz. Liglere 4 haftalık bir ara verilmişti. Diğer kulüpler başladı bu hafta sonu, biz ise önümüzdeki hafta başlayacağız. Antrenmanlarımızı iki haftadır devam ettiriyoruz. Birkaç mevkiye transfer düşüncelerimiz var. Eski futbolcularımız ve 3 transfer düşünüyoruz. İnşallah Aksaray’ın farkını herkes görecek” şeklinde konuştu.

“KEMAL HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”

Kulübü Elazığspor U16 Takımı’nı Türkiye Şampiyonu yapan Kemal Türk’e emanet ettiklerini söyleyen Bal, “Bundan sonra yedek kulübesinde ben olmayacağım. Takımımız artık Kemal Türk’e emanet. Takımımızı bir haftadır Kemal hocamız çalıştırıyor. Geçmişte Elazığspor altyapısında görev yapan, U16’da Türkiye Şampiyonluğu yaşamış hocamız. Ben bundan sonra yalnızca başkanlık görevini yürüteceğim. Hocamıza güveniyoruz. İstediği sporcuları da inşallah dahil edeceğiz takıma. Kovancılarspor, Hicret Gençlikspor’a yenildi. İkinci basamağa yükseldik bu sonuçla. İnşallah güzel bir ikinci yarı geçecek bizim için.