BAL'da bu hafta

BAL'da bu hafta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Takımlarımızdan Kovancılarspor’un bay geçeceği haftada Fırat Üniversitesi GSK evinde Bismil 21 Sportif Faaliyetler ile Yolspor ise deplasmanda Çınar Belediyespor ile karşılaşacak. Grubunda lider olan temsilcimiz D. Fırat Üniversitesi GSK, haftasonu son sırada yer alan Bismil 21 Sportif Faaliyetler’i ağırlayacak.
19 Aralık Pazar günü saat 13.00'te başlayacak karşılaşmaya Gençlik Merkezi Sentetik Çim Saha ev sahipliği yapacak. Zorlu 90 dakikayı Murat Demir, Abdullah Maden, Şeyda Divarcıoğlu hakem triosu yönetecek.
15 puanlı lider Fırat Üniversitesi'nin 4 puan gerisinde yer alan Turuncu-Siyahlı Temsilcimiz Elazığ Yolspor, ligin 8. haftasında Pazar günü deplasmanda Diyarbakır Temsilcisi Çınar Belediyespor'la karşılaşacak. 9 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’un 7. Haftası'nı fikstür gereği maç yapmadan bay olarak geçiren Yolspor, 8. hafta maçında 19 Aralık Pazar günü Çınar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. Veysel Yamaç, Süleyman Oral, Yılmaz Kozak hakem triosunun görev yapacağı müsabaka Pazar günü saat 13.00’te Çınar İlçe Stadı’nda oynanacak. Bir diğer temsilcimiz TG Kovancılarspor ise 8. haftayı bay olarak geçecek.