Bakkal Gülsün Diye..

Gerek deprem gerekse pandemi sürecinde mağduriyet yaşayan kesimlere yönelik en önemli ve ciddi destek veren yönetici Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları oldu.

Bakkal Gülsün Diye..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esnaf destek paketi, depremde mağdur olanlara yardımlar, esnaflara gıda paketi yardımı, öğrencilere tablet yardımı ve gizli yaptığı için basına yansımayan daha birçok yardım ve desteği halkına sunan Başkan Şerifoğulları bir yeni projeye daha imza attı.

İlimizdeki esnaf odalarının girişimi ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın desteğiyle Elazığ’da yerel esnafa destek amacıyla “Bakkal Kart” projesi ile esnaflarımıza  büyük destek verilecek.

Bu kampanya ile zincir ve büyük marketler sebebiyle satışları oldukça azalan ve maddi sıkıntılar yaşayan bakkal esnafımızın ve  onların çocuklarının yüzleri gülecek. Ve mahalle bakkalımıza sahip çıkarak sosyal dayanışmanın ve kucaklaşmanın en güzel örneği gösterilecek.

Başkan Şerifoğulları’nın yerel esnafımıza ve bakkallarımıza gösterdiği duyarlılığı bizler de gösterelim ve alışverişlerimizin bir kısmını da olsa bakkalımızdan yapalım.