Bakan Soylu'nun da Elazığ'a Gelmesi Bekleniyor

Salı günü Elazığ'ı ziyaret edecek Bakan Murat Kurum ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da Elazığ'a gelmesi bekleniyor.

Bakan Soylu'nun da Elazığ'a Gelmesi Bekleniyor

Daha önce 15 Nisan tarihinde Elazığ’a gelmesi beklenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un programı 26 Nisan Salı gününe ertelenmişti.

Salı günü Elazığ’ı ziyaret edecek Bakan Murat Kurum ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da Elazığ’a gelmesi bekleniyor.

Bakan Soylu’nun programında önemli bir gelişme olmadığı sürece Bakan Kurum ile birlikte Elazığ’a gelmesine kesin gözle bakılıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

Daha önce Bakan Murat Kurum’un 15 Nisan Cuma günü Elazığ’a geleceği öğrenilmişti.

15 Nisan tarihinde Elazığ’a gelmesi beklenilen Bakan Kurum’un programının ileri bir tarihe alınarak 26 Nisan Salı gününe ertelenmişti. 

Hakimiyet Gazetesi’nin edindiği bilgiye göre Bakan Kurum ile birlikte Süleyman Soylu’da ani bir gelişme yaşanmazsa Elazığ’a gelecek.

Depremden sonra uzun bir süre Elazığ’da kalan iki bakanın, meydana gelen depremin ardından yapılan çalışmaları yerinde incelemesi ve yapılacak yeni çalışmaları kamuoyuna açıklaması bekleniyor.