Bakan'a Bak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hangi şartlarda ne konuşulur, nasıl hareket edilir ve ne söylenip söylenmeyeceğini bilmeyen bakanların gafı daha çok yıpratıyor ve yoruyor.

Bakan'a Bak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşte son örnek:

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi'nin kapanış toplantısına katılmak üzere gittiği Erzurum'da  bakın neler söylemiş:

Türkiye’nin gündeminin zor bir gündem olduğunu ifade eden Bakan Pakdemirli, “Terör de bitti bitecek durumuna gelmiştir. Türkiye zor bir coğrafyada olmasına rağmen 21'inci yüzyılda dünyanın ve bölgenin zenginliğinden daha fazla pay alabilecek bir ülkedir. Sadece biraz daha sabır. Türkiye ekonomide hak ettiği konumda değildir. Türkiye'de ekonomik değerlerinin hepsinde döviz dışında ana meselesi yok gibi gözüküyor. Cuma günü bütçeye gittiğimde, bütün partiler hizmet için var ama AK Parti’ye Türkiye’nin bir kez daha ihtiyacı olduğunu anladım.”

Tarımın uzmanı diye sektörden kabineye alınan ve bugüne kadar ciddi hiçbir başarısı olmayan, yangın söndürme çalışmalarında bile eleştirilen Bakan Pakdemirli’ye göre Türkiye’nin döviz dışında bir sorunu yokmuş.

Ey Sayın bakan ama göremeyen Bakan! Sen nerede yaşıyorsun. Sokağa çıkıp, fırından ekmek, kasaptan et, manavdan meyve alıyor musun? Tuvalet  kağıdı fiyatlarından haberin var mı mesela. Altı üstü tuvalet kağıdı deme. Hele bir kalk koltuğundan da bak bir fiyatlara. Hem öyle zincir marketlere değil senin açtığın ve bir yıl sonra kamburu yine millete binecek Tarım Kooperatifleri marketine git ve gör ki millet ne çekiyor.

Halkın halinden anlamayan ve yaşanan sorunları görmezden gelen bakanlar, Erdoğan’a dert ve sorun olarak yeter de artar bile. Halkın gerçek gündemiyle alay etmek ve ülkeyi tozpembe göstermek durumu kurtarmıyor, bilakis hem kendilerini hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı daha kötü durumlara sokuyor. 

Akıllı olun akıllı!... Gerçekleri görün ve çözüm üretin…