Azmin Zaferi

Elazığ'ın önemli ses sanatçılarından biri olan ve yüreği Elazığ sevdası ile dolu Tekin Bulut, hem sanatçılığı hem de renkli kişiliği ile ilimizde her kesimin sevgisini kazanan bir hemşerimiz.

Azmin Zaferi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sesi ve sahnesi ve kültür elçisi misyonu, özelliklede mütevaziliği ile gönüllerde ayrı bir yer edinen Tekin Bulut, bu defa birçok insana örnek olacak bir konuyla karşımıza çıktı. Elazığlıların sevdiği isim Ulusal Sanatçı Tekin Bulut, bu defa mezuniyet haberi ile karşımızda.. 

Okumanın yaşını, öğrenmenin zamanının olmadığını 58 yaşında Anadolu Üniversitesi’nden mezun olarak gösteren Bulut, mezuniyet diplomasını da alarak gençlere örnek oldu.

 Bir insan hangi işi yapıyorsa en iyisini yapacak, en zirveyi hedefleyecek. Hedefsiz insan, rotası belli olmayan gemi gibidir ve her esen rüzgara göre sağa sola savrulur.

Sanatçılık, çalıştığı kurumdaki başarısı ve şehre katma değer kazandıran işletmeleri ile bugüne kadar işinde en iyi olmayı başaran Tekin Bulut, aldığı yeni diploma ile merkezine Elazığ’ı aldığı yeni hedeflere artık daha yakın.

Artık şarkındaki gibi yandan değil, direkt gel ve ver omzunu şehre ve sorunlarımıza…