Atıcılık ve Avcılık Camiası'ndan Yıldırım'a Teşekkür Ziyareti

Elazığ'a kazandırılması için uzun zamandan beri çaba sarf edilen Olimpik Trap Skeet Atış Poligonu projelendirme çalışmaları devam ediyor. Atıcılık ve Avcılık Sporu gönüllüsü olan STK temsilcileri ve lisanslı sporcular sürece olan desteklerinden dolayı AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler

Atıcılık ve Avcılık Camiası'ndan Yıldırım'a Teşekkür Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 800 üyesi olan Elazığ Kara Avcıları Derneği Başkanı Erdoğan Durmaz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; "İlimize uygun standartlarda bir Trap Skeet Atış Poligonu yapılabilmesi için yıllardır mücadele edildiğini ve bugün Değerli İl Başkanımız Sn. Şerafettin Yıldırım ve Elazığ Milletvekilimiz Sn. Metin Bulut'un destek ve iradeleri ile bu hedefe ulaşmak üzereyiz. Camiamızı ziyadesi ile memnun eden bu gelişme, yaban hayatının ve nesli azalmakta olan yaban hayvanlarımızın korunması açısından da büyük bir sorumluluk projesi. Bu yatırım, herhangi bir derneğin ya da topluluğun değil Elazığ'ın değeri olacak." ifadelerini kullandı.
Türkiye'de birçok ildeki sporcu camiasının hayallerini süsleyen olimpik poligonun Elazığ'a kazandırılacak olmasının kendilerini çok memnun ettiğinin altını çizen Türkiye Avcılar Kulübü Elazığ İl Başkanı Semih Hoşdil de konuyla ilgili değerlendirmesinde; "Bilindiği gibi Trap Skeet branşı yalnızca hobi ve stres atma amaçlı bir eğlence branşı olmayıp dünyada ve ilimizde rağbet gören bir olimpiyat sporu branşıdır. Bu tesisin hayata geçmesi ile gerek Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından yapılacak olan ulusal müsabakalar, gerekse Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'müzce yapılacak olan bölgesel müsabakalar ilimiz turizmine de katkı sağlayacak, belirli ölçüde ekonomik girdi sağlayacak. Başkan Hoşdil, bu projeye himaye eden Ak Parti Elazığ İl Başkanı Sn. Şerafettin YILDIRIM ve Milletvekilimiz Sn. Metin BULUT başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Elazığ Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Askeri Doğan da atıcılık sporunun hemen her yaştaki insan tarafından icra edilebilecek bir branş olduğunu ifade ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Ata sporumuz olan atıcılığın modern formatta icra edileceği bir tesise kavuşuyoruz. İlimizin bu imkana kavuşabilmesi için irade kullanan Sayın Şerafettin Yıldırım Başkanımıza, ilimiz milletvekillerine ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz."
Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da, ziyaretlerinden ötürü dernek başkanlarına teşekkür ederek, "Trap Skeet poligonunu hem sosyal ve sportif bir tesis olması, hem yaban hayvanlarının korunması hem de ilimiz için turizm potansiyeli oluşturması yönleri ile çok önemsiyoruz. İlimizin tesis ihtiyaçları konusunda her zaman yanımızda olan Bakanlıklarımızın takdirleri ve kıymetli milletvekillerimizin destekleri ile bu tesisi ilimize kazandırmak istiyoruz. Nazik ziyaretleri ile bize destek olan değerli STK Başkanlarımıza, yöneticilerine ve atıcılık sporuna gönül veren kıymetli sporcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Atıcılık ve Avcılık Camiası'ndan Yıldırım'a Teşekkür Ziyareti
Atıcılık ve Avcılık Camiası'ndan Yıldırım'a Teşekkür Ziyareti
Atıcılık ve Avcılık Camiası'ndan Yıldırım'a Teşekkür Ziyareti