Artık Rakipsiz!

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönünde tartışmalar devam ederken Kılıçdaroğlu bir cümle ile iki ismi daha devre dışı bıraktı.

Artık Rakipsiz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anketlerde 'potansiyel aday' olarak öne çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Onlar görevlerine devam edecek" diyerek bir kez daha adaylık kapılarını kapattı.

Kılıçdaroğlu’nun bu söylem ve duruşu Mansur Yavaş cephesinde çok önemli olmasa da, Genel Başkanından izin almadan büyükelçilerle ve birtakım mahfillerle görüşerek Cumhurbaşkanlığı adaylığına odaklanan Ekrem İmamoğlu, bunu kolay kolay kabullenecek gibi gözükmüyor.

Tüm ekibi   ile İstanbul’a ve sorunlarına değil, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için hazırlık yapan İmamoğlu, bu hırsı ve hedefi ile Kılıçdaroğlu’nun gelecekteki Muharrem İnce’si olma yolunda ilerliyor.

İmamoğlu, yeniden belediye başkanı seçilmeyeceği öngörüsü ile küresel lobilerin de desteğini aldı ve mücadelesine başladı bile. Kılıçdaroğlu’na en büyük darbe de İmamoğlu’ndan gelecek gibi görünüyor.