Artık kazanmanın vaktidir!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla tehlikeli bölgeye yaklaşan Elaziz Belediyespor, Pazar günü son sıradaki Bergama Belediyespor'u ağırlayacak

Artık kazanmanın vaktidir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 27. Haftası’nda İzmir ekibi Bergama Belediyespor’la karşılaşacak. 4 haftadır galibiyete hasret olan ve ateş hattına yakınlaşan temsilcimiz, Bergama Belediyespor’u mağlup edip rahat bir nefes almak istiyor.

Maçın son çalışmasını yarınn kendi tesislerinde yapacak olan Elaziz Belediyespor’da, bu karşılaşma öncesi cezalı isim bulunmazken, Ali Akburç’un durumu maç saatinde netlik kazanacak.

HAKEM DİYARBAKIR’DAN

Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre Elaziz Belediyespor – Bergama Bld. maçını Diyarbakır Bölgesi C Klasman Hakemi Lütfullah Aslan yönetecek. Aslan’ın yardımcılıklarını yine Diyarbakır Bölgesi’nden Emre Demirel ile Şanlıurfa Bölgesi’nden Mehmet Şengül yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Bitlis Bölgesi’nden Nurullah Çiftçi görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin sahaya; Engin, Yunus Can, Burak Kavlak, Enver Abdullah, Muhammet Can, Nihat, Arif, Mazlum, Semih, Ertuğrul (Cenk) ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıkması bekleniyor. 17 Mart Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan müsabakaya Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak.