Arslan: 'Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun'

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 06 Eylül 2021 tarihinde başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajında 'Büyük bir heyecanla başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nın ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ederim. İnanıyorum ki yeni döneme yüz yüze eğitimle, okulla başlamak hepimize iyi gelecek' dedi.

Arslan: 'Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM
Başkan Arslan mesajında, “Eğitim, her şartta öncelikli bir yere sahip. Salgın sürecinde uyguladığımız uzaktan eğitim, tamamlayıcı özelliği ile eğitim alanında bir yer edindi. Her ne kadar öğrencilerimizle Eğitim Bilişim Ağı (EBA) başta olmak üzere dijital platformlarda bu açık kapatılmaya çalışılsa da yüz yüze eğitimi hem çocuklarımız, hem veliler hem tüm eğitim camiası çok özledi. Hiç şüphesiz öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim öğretime devam etmeleri öğretmenlerimizin ve velilerimizin gayretleriyle doğrudan bağlantılı.  Zira okul sağlığı, alınan tedbirlerin yanı sıra hepimizin ortak hassasiyetiyle gelişecek. 

Bununla birlikte yüz yüze eğitim çocuklarımızın akıl, beden ve ruh sağlıkları için aynı zamanda beşeri münasebetlerinin gelişimi için de olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır. Tüm tedbirleri alarak yüz yüze eğitimin devamlılığının sağlanması bu bakımdan büyük öneme sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, eğitim camiasına, ailelere ve tüm paydaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.