Arıcak ve Alacakaya ilçelerinin hasar tespitine ilişkin itirazlar, 16 Haziran'a kadar yapılabilecek

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki yıkıcı depremin ardından Arıcak ve Alacakaya ilçelerinin hasar tespit sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Arıcak ve Alacakaya ilçelerinin hasar tespitine ilişkin itirazlar, 16 Haziran'a kadar yapılabilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklanan sonuçlar sonraı detaylar da belli oldu. Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada hasar tespit sonuçlarının https://hasartespit.csb.gov.tr adresinden öğrenilebileceği belirtilirken sonuçların 16 Haziran'a kadar askıda kalacağı ve sonuçlara itirazı olanların yine 16 Haziran'a kadar başvuru yapabileceği vurgulandı.

Açıklamanın tamamı şu şekilde: "İlimizde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Arıcak ve Alacakaya ilçelerimizde yapılan hasar tespit çalışmaları tamamlanarak 18.05.2021 tarihi itibariyle Elazığ Valiliği, İlçe Kaymakamlıklarımıza ve Muhtarlıklarımıza askı için gönderilmiştir. Ayrıca hasar tespit sonuçları Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü web sitesi ve https://hasartespit.csb.gov.tr sayfasında yayınlanmıştır. Arıcak ve Alacakaya ilçelerine ait hasar tespit sonuçları 16.06.2021 tarihine kadar askıda kalacaktır. Bu sonuçlara itiraz başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın 16.06.2021 tarihine kadar e-devlet veya Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne (Sürsürü Mahallesi Atatürk Bulvarı No:91) bizzat başvurmaları gerekmektedir.