Araştırma Görevlileri Performans Ödülleri Verildi

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından 2020 yılında en yüksek performansları gösteren araştırma görevlilerine teşekkür plaketi verildi.

Araştırma Görevlileri Performans Ödülleri Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen plaket törenine, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar ve ödül alan araştırma görevlileri katıldı.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, yaptıkları çalışmayla araştırma 2020 yılındaki en yüksek performansları gösteren araştırma görevlilerini belirlediklerini belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi alan araştırma görevlilerini kutladı.

 Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ise, araştırma görevliliğinin akademik başlangıcın seviyesi olduğunu hatırlatarak, akademik hayatta araştırma görevliliğinin çok zahmetli bir süreç olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından 2020 yılında en yüksek performansları gösteren araştırma görevlilerine teşekkür belgeleri ve plaketleri verildi.

Fakülte Performans Sıralaması
1. Arş. Gör. Esra TUĞRUL TUNÇ, İnşaat Mühendisliği
2. Arş. Gör. Dr. Banu TAŞKAN, Çevre Mühendisliği
3. Arş. Gör. Mehmet KÖKÜM, Jeoloji Mühendisliği
 
Bölümlerdeki En Yüksek Performanslar
1. Arş. Gör. Hasan YETİŞ, Bilgisayar Mühendisliği
2. Arş. Gör. Fatih KAYA, Kimya Mühendisliği
3. Arş. Gör. Cenk YANEN, Makine Mühendisliği
4. Arş. Gör. Merve YILDIRIM, Elektrik-Elektronik Mühendisliği
5. Arş. Gör. Dr. Ahmet Burak TATAR, Mekatronik Mühendisliği
6. Arş. Gör. Kübra ŞİŞLİOĞLU, Biyomühendislik