ANLAMLI ZİYARET

    Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi   sakinleri tarafından  Yaşlılar arası et

ANLAMLI ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

    Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi   sakinleri tarafından  Yaşlılar arası etkileşim ve iletişimi artırma, sosyal  hayata katılma, el ve göz becerilerini geliştirme adına kurum personellerimizden Psikolog  Ayşe  Kabadayı   koordinatörlüğünde haftada 2 gün yapılan ve yaklaşık 3 ay süren  örgü bebek   dersleri  kapsamında yapılan örgü bebekler il müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde kalan çocuklara hediye edildi.

   Gazi huzurevi müdür yardımcısı Mahmut Şahin, ‘’ Bu gün burada değerli büyüklerimizin el işi emekleriyle yaptıkları örgü bebekleri Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımıza vermek için burada bulunmaktayız. Huzurevi sakinlerimizin hem sosyal hayata katılma amacıyla başlatılan bu güzel projemizin diğer güzel tarafı da Çocuk Evleri Sitemizde kalan çocuklarımıza hediye ederek yüzlerindeki tebessümü görmek bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Başta saygıdeğer büyüklerimize  bu güzel projede emeği geçen personellerimize , bizi burada ağırlayan değerli müdürümüz Şahabettin Can’a ve çocuklarımıza teşekkür ederim.’’ dedi.

  Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Şahabettin Can ise, “Saygıdeğer büyüklerime huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Her fırsatta tecrübelerinde faydalandığımız büyüklerimiz Yüreğindeki güzel sevgiyi ve kendi el emeklerini bizlere  getirdiler. Bu günkü ziyaretleri ile gerek çocuklarımızı gerek ise bizleri mutlu etmiştirler.” diye konuştu.

 

     Proje Koordinatörü Psikolog Ayşe Kabadayı ‘’ Bizim bu projedeki amacımız Huzurevi sakinlerimiz arası etkileşim ve iletişimi artırma, sosyal  hayata katılma, el ve göz becerilerini geliştirmekti. Bu proje kapsamında 3 ay gibi bir süre sonucunda ortaya çıkan el emeği ürünleri Çocuk Evleri Sitemizde Kalan çocuklarımıza hediye etmek istedik  bu gün çocuklarımızın yüzündeki tebessümü görmek bizi fazlasıyla mutlu etmiştir.’’dedi.