Anadolu Gençlik Hareketi Derneği Kuruldu

Elazığ öğretmenevinde gerçekleştirilen basın toplantısına AGH Genel Başkanı İsmail ERDOĞAN, yönetim kurulu üyeleri, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin KAYA ve davetl

Anadolu Gençlik Hareketi Derneği Kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ öğretmenevinde gerçekleştirilen basın toplantısına AGH Genel Başkanı İsmail ERDOĞAN, yönetim kurulu üyeleri, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin KAYA ve davetliler katıldı.Hemen hemen her gün şehit  haberleriyle uyanılan  ülkenin çok zor bir süreçten geçtiğini söyleyen AGH derneği Genel Başkanı İsmail ERDOĞAN “Doğu ve Güneydoğu’nun bazı şehirlerinde başlayan sıkıntılar bazı güçler tarafından ülke geneline yayılmaya çalışılıyor. Derneğimizi kurmadan önce 4-5 ay Doğu ve Güneydoğu’da bir takım incelemelerde bulunduk. Gördük ki terör örgütü destekçilerinin  içerisinde  korkudan dolayı bulunan var,cahilliğinden bulunanlar var bir de bunları ablukasına alan vatan ve din düşmanları var. Aslında bu bölgelerdeki en büyük sıkıntımız psikolojik üstünlüğümüzü kaybetmemizden kaynaklanıyor”dedi.

Dernek  olarak amaçlarının kaybedilen psikolojik üstünlüğü yeniden kazanmak için yasalar çerçevesinde  mücadele etmek olduğunu belirten ERDOĞAN “ Bunu gerçekleştirmek için belki de çok yıpranacağız fakat; biz kolay yolları hiçbir zaman tercih etmedik. İçinde bulunduğumuzun durumun Haç ile Hilal’in  savaşı olduğu konusunda halkımızı bilinçlerdirilmesi gerekiyor. Ne pahasına olursa olsun muhakkak İslam galip gelecektir. ” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir bütün olduğunu ve parçalamaya kimsenin gücü yetmeyeceğini  ifade eden İsmail ERDOĞAN “ Bu yolda vatandaşlarımızın reklam için değil Allah için olan desteklerini görmek isteriz. Teşkilat oluşumu için çalışmalarımız devam ediyor. İnşdigerah yakın zamanda Doğu bölgesinde birkaç şehirde şubemizi açacağız. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” diye ifade etti.