Altyapıda İmzalar Atıldı

Elazığ'ın altyapısının yenilenmesine yönelik yapılan iki büyük ihaleden 1. bölgeyi kapsayan sözleşme, Elazığ Belediyesi ve yüklenici firma olan Ziver İnşaat arasında imzalandı. Yer teslimi ile birlikte ilgili firma önümüzdeki günlerde altyapıya ilk kazmayı vuracak ve yıllardan beri beklenen çalışma da başlatılmış olacak

Altyapıda İmzalar Atıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin içme suyu, yağmurlama suları ve kanalizasyon şebeke hatlarının tümüyle yenilenmesini kapsayan ihaleler geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. 

21 Mayıs 2022 tarihinde yapılan Birinci Bölge ihalesinin ardından 22 Haziran tarihinde ise 2. Bölge ihalesi gerçekleştirilmişti.

Altyapıda İmzalar Atıldı

İMZALAR ATILDI
Yasal bekleme ve itiraz sürelerinin beklenmesinin ardından Elazığ Belediyesi ile Ziver Holding arasında Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım işi sözleşmesi imzalandı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci tarafından imzalanan protokol, ilimiz tarihinde önemli bir altyapı ihalesi olarak görülüyor.

Altyapıda İmzalar Atıldı

HANGİ MAHALLELERİ KAPSIYOR
Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge yapım işi aşağıdaki mahalleleri kapsıyor;
Akpınar, Çarşı, Çatalçeşme, Doğukent, Esentepe, Harput, İzzetpaşa, Karşıyaka, Kırklar, Kültür, Nailbey, Mustafapaşa, Salıbaba, Ulukent, Üniversite, Yıldızbağları, Zafran ve Yeni Mahalle.

Dört firmanın teklif verdiği Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi ihalesini,  320 milyon 320 bin 320 TL ile en düşük teklifi veren Ziver İnşaat Taahhüt Madencilik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kazanmıştı.

Altyapıda İmzalar Atıldı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI DUYURDU
İlimiz tarihi açısından önemli görülen ve şehrin en önemli ihtiyacı olarak bilinen altyapı ihalesinin 1. Bölümünü kapsayan ihalenin sözleşmesinin imzalandığı bilgisini sosyal medyadan paylaşan Başkan Şerifoğulları şunları söyledi: “Şehrimizin uzun yıllardan beri kronik problemi olan altyapı çalışmaları başlıyor. Belediyemiz ile Ziver Holding arasında Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi sözleşmesini imzaladık. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Altyapıda İmzalar Atıldı

DEMİRCİ: "ELAZIĞ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ” 
Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ise  imzalanan sözleşmenin Elazığ için hayırlı olmasını dileyerek, "Elazığ'ın uzun yıllardır kanayan yarası Altyapı çalışmalarının 1. Bölge Yapım işini Ziver Holding olarak üstlendik. Değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'nın bu konudaki hassasiyetini biliyoruz. Bizde Elazığ için ne gerekiyorsa yapacağız. Memleketimiz için elimizi taşın altına koyduk. İnşallah kazasız belasız bu işi tamamlarız. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

İLK KAZMA VURULACAK
Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi sözleşmesinin imzalanmasının ardından yer teslimi yapılacak ve ilk kazma vurulmuş olacak. Altyapı çalışmalarında deneyimli ve tecrübeli olan Ziver İnşaat’ın, yaz sezonunu iyi değerlendirmek amacıyla hızlı bir çalışma temposu ortaya koyacağı ve bu amaçla birçok noktada çalışma yaparak ihale süresi olan 900 günde işi teslim edeceği ifade ediliyor.