ALTIN ÇOCUK KEHINDE!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un Nijeryalı yıldızı Muhammed Kehinde attığı kritik gollerle takımına hayat veriyor

ALTIN ÇOCUK KEHINDE!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un Nijeryalı yıldızı Muhammed Kehinde attığı kritik gollerle takımına hayat veriyor. Bordo-Beyazlı ekibin ara transfer döneminde Birleşik Arap Emirlikleri ligi takımlarından Al Fujairah’tan satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı 23 yaşındaki oyuncu, forma giydiği 7 maçta fileleri 5 kez havalandırdı. Elazığspor’un sezon başından bu yana en çok sıkıntı çektiği mevki olan forvet için adeta ilaç olan 1.95 boyundaki oyuncu,  Boluspor, Giresunspor ve Göztepe maçlarında fileleri havalandırdıktan sonra dün Bandırmaspor ağlarına 2 gol bıraktı ve takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

 

BİR ALKIŞTA YOUSSEF’E!
Bordo-Beyazlı ekibimizin ara transfer döneminde Giresunspor’dan transfer ettiği Youssef Yeşilmen ise son 2 maçta sergilediği pozitif futbolla alkışı hak ediyor. Göztepe maçında 2 asist 1 gol ile oynayan gurbetçi oyuncu, Bandırmaspor karşısında da Kehinde’nin kaydettiği ilk golün hazırlayıcısı oldu. Hızıyla ve yüksek top tekniği ile sol kanadı domine eden başarılı oyuncu, bordo-beyazlı taraftarların yüzünü güldürmeyi başardı.