Allah Var, Çok Yoruldunuz!

Komisyonlarda görüşülmesinin ardından bütçe TBMM'ye indi ve buradaki müzakerelerin ardından sırasıyla bakanlıkların bütçeleri tek tek görüşülerek kabul ediliyor.

Allah Var, Çok Yoruldunuz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün gecenin sabaha evrildiği geç bir saatte de İçişleri Bakanlığının 2022 yılı bütçesi kabul edildi.

İçişleri Bakanı Soylu, komisyonda bulunan milletvekilleriyle çektiği bir fotoğraf eşliğinde şu cümlelerle paylaştı duygularını:

“Bakanlığımız ve Bakanlığımıza Bağlı Kuruluşların 2022 yılı Bütçe Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Değerli milletvekillerimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”

Soylu’nun şahsında bizler de İçişleri bakanlığı bütçesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Soylunun yayınladığı fotoğrafa dikkatli baktığımızda ise bir yığın soru çaldı yine zihin kapımızı.

Soylu’nun yayınladığı fotoğrafta bulunan birçok milletvekili, atalarımızın yüzyılların tecrübesi ve deneyimi ile ortaya koyduğu; “tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” atasözünün anlamı ve mesajını yerle yeksan etti.

Ne mi demek istiyoruz? Dememiz o ki bakanlıkların günlerce süren komisyon görüşmelerine katılmayan, bir teşehhüt miktarı katılsa da ilimizin sorunları  adına tek kelam etmeyen ve Elazığ’ı dikensiz gül bahçesi olarak gören milletvekillerimiz, zafer kazanmış büyük komutan ve lider edasıyla resim karesinde boy gösterip poz vermekten geri durmamışlar. Ve sanki tarlada izi, emeği ve teri varmış gibi harmanda en önde durabildiler.

Zorlu bir maraton ve meşakkatli bir işten sonra mutlu aile resimleri verilmesi elbette doğal ve doğru. Ama siz, komisyon üyesi olmanıza rağmen,  bir an bile bulunmadığınız ve hiçbir sorunu dile getirmediğiniz bir bakanlığın bütçe kabul kutlamasına katılırsanız hem hemşerilerinizden hem de aile büyüklerinizden sitem duyar ve hatta tariz işitirsiniz. Bilmem gün ağarmadan anlayabilecek misiniz ne demek istediğimizi.