'Allah hiçbir takımı bu duruma düşürmesin!'

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar maç sonu düzenlenen basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, Manisaspor'un durumuna bir spor adamı olarak çok üzüldüğünü belirterek, takımı bu hale getirenlerin utanması gerektiğini söyledi

'Allah hiçbir takımı bu duruma düşürmesin!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 29. Haftası’nda Bordo-Beyazlı ekibimizin farklı kazandığı G. Manisaspor maçı sonrası Teknik Direktör Hüseyin Kalpar açıklamalarda bulundu.

3 puan almaları gereken bir maça çıktıklarını ifade eden TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Bunun bilinci içerisindeydik ama Manisa açısından düşünüldüğünde bir spor adamı olarak çok üzüldüğümü, çok keyifsiz olduğumu söylemek isterim. Allah hiçbir takımı bu duruma düşürmesin. Bu duruma getirenlerin utanması gerekiyor. Manisaspor’un futbolcularını çok büyük tebrik ediyorum, kutluyorum. Ellerinden geleni yapmaya çalıştılar çocuklar. Böyle bir skordan sonra ne konuşabilirsin? Bir spor adamı olarak sadece üzüntümü belirtmek istiyorum. Sadece bizim açımızdan 3 puan gerekliydi. Bunu aldık. Play-Off’u kovalama adına bu önemliydi. Manisa adına da çok üzüldüğümü sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca 3 sarı kartlı oyuncularımız vardı. Bu oyuncularımıza da kart görmeden dışarı almak istedik. Tatos’u çıkartmamız gerekirdi müsait olamadık. Alpaslan ve Elmar 3 sarı kartlıydı onları da taktiksel anlayış içerisinde böyle değerlendirdik. Ayrıca Murat Akça’yı da bir sonraki maçta oynatma adına oynatmadık” dedi.

“YÖNETİMİN DÜRÜSTLÜĞÜNE İNANIYORUM”

Zamanı geldiği zaman futbolcu ile yönetim oturup konuşur diyen Teknik Direktör Kalpar, “Şu anda maddi kavga yapmanın futbolcuya getirisi olmuyor. Bunun bilinci içerisindeyiz. Motive olamıyoruz kabul etmek gerekir. İster istemek ekonomik yönden sıkıntı yaşanan bir yaşam tarzı var burada. Bunu aşmak için de bizim aşma şansımız yok. Aşması gerekenler yönetim kurulu ve başkanımız. Şu anda 2 tane prim alacakları var. Maç başları ödenmemiş durumda, bir de peşinatlarda sıkıntı var. Ama bunu çok fazla dert edinmiyor oyuncularım. Primlerin daha sağlıklı ödenmeleri adına bir düşünceleri var, istekleri de bu doğrultuda. Yönetim kurulunun dürüstlüğüne inanıyorum ben. Ellerinde imkan olmadığına veriyorum bunu. Eğer imkanları olsa yapabilirler. Şehir olarak da sahiplenmek gerekir. Elazığspor hep vardır, var olacaktır. Bunun bilinci içerisinde olmak fayda getirir” dedi.

Manisaspor cephesinde ise teknik heyet olmadığı için basın toplantısına hiç kimse katılmadı.