Ali Özcan: 'Partime ve Elazığ'a Hizmet Etmek İstiyorum'

Eski CHP İstanbul Milletvekili Elazığlı Ali Özcan, partililerle bir araya geldi. Genel başkanlarla değil, vatandaşla siyaset yaptığı ifade eden Ali Özcan, Partisi CHP İle Elazığ'a hizmet etmek istediğini kaydetti.

Ali Özcan: 'Partime ve Elazığ'a Hizmet Etmek İstiyorum'

Eski CHP İstanbul Milletvekili Elazığlı Ali Özcan, CHP üyeleri ve delegelerle kahvaltıda bir araya geldi.

Eski CHP İstanbul Milletvekili Elazığlı Ali Özcan, oluşturulan 6’lı ittifakın bozulmayacağını belirterek; “birinci hedefimiz Cumhurbaşkanlığı’nı, bu altılı ittifakın ben asla bozulmayacağını biliyorum bu altılı ittifakın belirleyeceği cumhurbaşkanı kim olursa ki mutlaka Cumhurbaşkanlığı’na uygun bir arkadaşı aday yapacaklar.” dedi. 

Genel başkanlarla değil, vatandaşla siyaset yaptığını ifade eden Özcan; “Genel başkanlarla değil, örgütle, halkımla ve hemşehrilerimle sadece partililerimle değil parti dışında insanlarla da bizim bir hedefimiz var, ülkenin birliği ve bütünlüğü. Ülkemizle birlikte kentimizin kalkınması. Örgüt ana faktördür ve partinin sahibidir. Genel başkanlar, il başkanları ve sekreterler bugün var yarın yok. onun için örgüte dayalı bir siyaset yapmak ama tabiki genel merkeze saygılı ve ölçülü siyasi mücadele verip başı dik olmak. Hayatta dik başlı olmadım ama başım dik.” dedi. 
Ali Özcan; “hem Elazığ’da hem de partimin diğer illerinde bu yarışlardan sonra kırgınlıklar oluyor. Eğer bir cumhurbaşkanlığı seçimi olmasa bu kırgınlığı sürdürelim ama önümüzde bir iktidar değişikliği var. Birinci eşik cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak. Bunda hiç tavizsiz olacağız, başka partiden arkadaşlarımızla güç birliği yapacağız bu seçimi kazandıktan sonra o zaman başbakanlık meselesi gündeme geldiğinde ne yapacağız ben o zaman diğer partiler ile birlikte hareket ettim ama parlamenter rejime geçtikten sonra onlarla demokratik bir süreç içerisinde yarışmak mecburiyetindeyim. İşte CHP iktidarı o zaman konuşulacak. Kırgınlıkları ortadan kaldıracağız.” İfadelerini kullandı.


“ELAZIĞLILARA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Ali Özcan, partisine ve Elazığ’a hizmet etmek istediğini de sözlerine ekleyerek; “Biliniz ki bu kardeşiniz milletvekili mücadelesi vermiyor. Milletvekili çok önemli bir olay değil. Önemli olan kişi ismiyle anılır olsun. İşte ben Ali Özcan ile sizin arkadaşınız olmak istiyorum. Ben Elazığ’a hizmet etmek istiyorum, sadece partime değil Elazığlılara hizmet etmek istiyorum. İmkanım var hala gücüm var cesaretim var yaşıma göre direncim var. Birlik beraberlik için, adalet için, hukuk için. Özgürlük için, insanların düşüncesini rahatlıkla söyleyebileceği bir ortam için mücadeleye var mısınız arkadaşlar? O zaman bende emrinizdeyim” dedi.