Ali Özcan ile Hareketlenen Siyaset

Seçimlerin Kasım 2022 tarihinde yapılması yönünde görüşler artarken ilimizin siyasi kulislerinde de hareketlilik başladı. Her ne kadar Ak Parti'de mevcut milletvekilleri dışında öne çıkan herhangi yeni bir isim olmazken, muhalefet partilerindeki hareketlilik daha fazla.

Ali Özcan ile Hareketlenen Siyaset
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce CHP’nin birinci sıra milletvekili olacağını açıklayan Gürsel Erol’dan sonra 26.dönem Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili hemşerimiz Ali Özcan, “Elazığ’a hizmet etmek istiyorum” diyerek yarışta kendisinin de olduğunu ilan etti.

Siyaseti sadece kendi Genel Başkanı, kendi teşkilatı ile değil, farklı siyasi partilere mensup hemşerileri ile yapacağının altını çizen Özcan, bunu daha ilk toplantısında hayata geçirmiş ve Saadet Partisi eski il Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ile CHP eski İl Başkanı Ethem Gülbay’ı da davet etmişti.

Ali Özcan, duruşu, halk ile birlikte yürüyüşü, her kesimde bıraktığı güven duygusu ve samimiyeti ile öne çıkan, bunun karşılığını geçmiş seçimlerde gösteren ve yüksek bir oy alan siyasetçi.

 Kendine güveni var, Elazığ’a hizmet etme noktasında aşkı ve heyecanı var. “Milletvekili çok önemli bir olay değil. Önemli olan kişi ismiyle anılır olsun. İşte ben Ali Özcan ile sizin arkadaşınız olmak istiyorum. Ben Elazığ’a hizmet etmek istiyorum, sadece partime değil Elazığlılara hizmet etmek istiyorum.” Her ne konumda ve görevde olursa olsun bu şehre sevdası var. 

Ali Özcan, söylemleri, hedefleri, duruşu ve toparlayıcı yönüyle hem kendi partisinde hem de şehrin siyasi tablosunda dengeleri ciddi anlamda değiştirecek ve farklı cenahlardan en çok oy alabilecek bir isim.

Ali Özcan’ın asıl gücü, etkinliği ve siyasetteki ağırlığı, her partiden alacağı oylarla milletvekili seçilip TBMM’ye gittikten sonra görülecek. Şehri için nasıl didindiğini, hizmet için nasıl mücadele etiğini ve sonuçta o hizmetin nasıl Elazığ’a geldiğini göreceğiz.

Ali Özcan’a çıktığı bu yolculukta başarılar diliyoruz.