Ali Özcan'dan Mutlu Eden Hediye

Semra Aydın, yatalak hasta olan babası için talep ettiği tekerlekli sandalyeyi,  kendilerine ulaştıran CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan'a, ortaya koyduğu duyarlılık dolayısıyla teşekkür etti.

Ali Özcan'dan Mutlu Eden Hediye

 Elazığ’da yaşayan Semra Aydın, yatalak hasta olan babası  Hüseyin Dermanlı için Ali Özcan’dan tekerlekli sandalye talebinde bulunduğunu ve  talep  sonrasında Özcan ‘ın,  kendileri ile yakından ilgilendiğini belirtti. Aydın,  Ali Özcan’ın taleplerini çok kısa bir sürede karşıladığına dikkat çekerek; Ali Özcan’ın, babalarını dört duvar arasına mahkum olmaktan kurtardığını dile getirdi 

“Ali Bey, Büyük Bir Duyarlılık Gösterdi”

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan’dan  babası için  talep ettiği  tekerlekli sandalyeyi teslim alan Semra Aydın,  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Babam için,  birçok milletvekilinden ve yetkiliden tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştum. Ancak hiçbiri bu talebimizi yerine getirmedi. Ali Bey ‘i ise bir kere gördüm . Kendisi çok iyi bir insan. Babam için istediğim tekerlekli sandalye talebimi , Ali Bey’e yazılı olarak ulaştırdım. Ali Bey , talebimi karşılama  noktasında büyük bir duyarlılık gösterdi. Bu duyarlılık, bizi çok mutlu etti. Babam yatalak olduğu için odadan dışarıya çıkamıyordu. Dört duvar arasına mahkum olmuş haldeydi.  Babam,  Ali Bey sayesinde dört duvara mahkum olmaktan kurtuldu. Ali Bey’in,  talebimizi karşılaması dolayısıyla aile olarak büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu mutluluğumuzu,  kelimelerle ifade edemiyorum. Ali Bey’e,  göstermiş olduğu bu duyarlılık dolayısıyla çok teşekkür ediyorum."