AKÇAKİRAZ'DA EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

 AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Adayı Sabahattin Kaya, Bahçekapı (Şintil) Köyünde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

AKÇAKİRAZ'DA EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun bir katılımla düzenlenen mitinge AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, teşkilat mensupları ile Başkan Kaya’ya gönül veren belde sakinleri katıldı.

Başkan Kaya düzenlenen konvoy eşliğinde Bahçekapı’ya gelerek belde sakinleri tarafından omuzlara alındı.

 

BAŞKAN KAYA: 20 SEÇİM BÖLGESİNDE AK PARTİ MÜHRÜNÜ VURACAĞIZ

AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Adayı Sabahattin Kaya, yapılacak seçimlerde AK Parti’nin Elazığ genelinde 20’de 20 belediyeyi alacağına inandıklarını söyleyerek, “Sadece Akçakiraz seçim sandıklarını değil, gelin 20 seçim bölgesinde AK Parti mührünü hep birlikte patlatarak sandıklara sahip çıkalım ve 20 belediyeyi AK Parti adaylarına teslim edelim. Gelin Elâzığ’da bir tarih yazalım, Akçakiraz’da bir tarih yazalım, Türkiye’de bir tarih yazalım, sesimizi Genel Başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza duyuralım inşallah” dedi.

 

KAYNAK SULARININ AKTIĞI BİR BAHÇEKAPI OLACAK İNŞALLAH

Kendisi için toplanan kalabalığa seslenen Başkan Sabahattin Kaya, kendi döneminde yaptığı çalışmaları anlatarak, “Personellerimi topladım, mali hizmet müdürümle bir araya geldim. Belediyenin kısıtlı imkânlarını personellerimize nasıl dağıtabiliriz dedik. Çok güzel bir çalışma yaparak 2 bin 250 TL maaş alan personelimize 750 TL daha koyup en fazla maaşı Türkiye’de ödeyen belediye başkanıyız. Yaklaşık 38 yıl önce Asbest borularının döşendiği beldemizde Avrupalının kullandığı borularla evinizden tertemiz suların aktığı ve kaynak suların aktığı bir Bahçekapı olacak inşallah. Malumunuz Hamzabey Barajı’ndan gelecek su yeraltı suyu değil bizzat kaynak suyudur. Bunu entegre edip Bahçekapılı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız inşallah. Buranın semt pazarlarına ihtiyacı var, buranın çocuk oyun parklarına ihtiyacı var, buranın kadın sağlık yaşam merkezlerine de ihtiyacı var. Biz sizlerin ihtiyaçlarınızı biliyoruz. Dar olan yollarınız var ve kısa zamanda onları da açıp sizin hizmetinize açacağız ”diye kaydetti.

AKÇAKİRAZ’DA EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Adayı Sabahattin Kaya, 31 Mart sabahına kadar kapı kapı gezerek sıkmadık el bırakmayacaklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti:’’Belde sakinlerimizin mutluluğunu gözeten projelerimizi yeni dönemde bir bir hizmete sunacağız. 2014 – 2019 yılları arasında bir çok yeniliği sizlere sunmanın gayreti içinde olduk. Azmimiz bundan sonra da aynı heyecanla devam edecek. Bizler Akçakiraz’ın tüm mahallelerinde eşit ve adil bir anlayışla çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Gerek alt yapı, ulaşım ve gerekse sosyal belediyecilikle belde sakinlerimizin hizmetinde olduk. Yeni dönem projelerimizi 1 Nisan sabahından itibaren hayata geçireceğiz. Akçakiraz’lının mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Seçim sabahına kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz ve buradan en yüksek oyu almanın gayreti içinde olacağız.”

 

 “BAŞKANIMIZIN TAAHHÜT ETTİĞİ HER PROJENİN ARKASINDAYIZ”

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise mitingde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Genç, dinamik, sempatik, heyecanlı, 5 yıllık çıraklık dönemini bitirmiş ve kalfalık dönemine girecek olan Belediye Başkanımızın size taahhüt ettiği her projenin her sözün parti olarak arkasındayız. Sizlerin vereceği destekle, güçle, çıraklık dönemini, acemilik dönemini atlatmış olan başkanımız inşallah çok büyük hizmetlere imza atmış olacaktır. Bizlerde onun getireceği her projeyi destekleyeceğiz, sizlere daha çok hizmet etmesi için kaynak aktarılması için gayret sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.