AK PARTİ SAHAYA İNDİ

Siyasi Partiler yerel  seçimlere doludizgin hazırlanırken seçimlerin favori partisi olan Ak Parti'de de hummalı bir çalışmanın startı verildi

AK PARTİ SAHAYA İNDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti kurmayları aday tanıtımından sonra seçim stratejilerini belirlemek amacıyla ilk kez bir araya geldiler.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin  davetiyle gerçekleşen toplantıya Tolga Ağar dışındaki tüm  milletvekilleri ile Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları  katıldılar.

STRATEJİ BELİRLENDİ

Cumartesi gerçekleşen toplantıda  seçim süreci ile meclis üyesi adaylarının belirlenmesinde partinin ilkeleri ve seçim kurulunun yasal takvimi yanında uyulması gereken temel kriterler masaya yatırıldı.

TABAN HEYECANI

Toplantıda Ak Partiye öteden beri destek ve oy veren tabanda belirli bir yılgınlık ve bu kez farklı bir partiye oy verme eğiliminin belirdiğini bu kesimin yaş ortalamasının 50’den daha yukarı bir kesimde oluştuğuna dikkat çekilerek gençlere ve kadınlara yönelik seçim politikalarına ilaveten yaşlı kesime yönelik stratejilerin de  üretilmesi gerektiği belirtildi.

GÜRGÖZE: “TÜM KATMANLARA ULAŞACAĞIZ”

Cumartesi günü milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık ile Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğullarıyla yapılan toplantının ardından akşam Kanal Fırat’ta Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu  Gündem programına katılan Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçim süreci hakkında bilgiler verdi.

Şehirde yaşayan toplumun tüm katmanlarına ulaşarak kendilerini ifade edeceklerini belirten Gürgöze, teşkilatların ve gönüllü ak neferlerin buna hazır olduklarını ifade etti.

ADAYIMIZ GENÇ VE DİNAMİK

Ak Parti Belediye Başkan adayının  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarıyla birlikte Şahin Şerifoğulları olduğunu ifade eden Gürgöze, adaylarınının genç ve dinamik olduğunu; tüm hemşehrilerimizle iyi diyaloglar kuracak  özellikte olduğunu belirtti.

KIRGIN DEĞİLİM

Program yapımcısı Zeki Akbıyık’ın “sizlerin de Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunuz hatta son dakikaya kadar sizin adaylığınız konuşuldu ancak sonuçta aday olarak Şahin Şerifoğulları açıklandı. Aday olamadığınızın ardından bir üzüntü ve kırgınlığınız oldu mu?” şeklindeki sorusuna ise herhangi bir kırgınlığının olmadığını ifade etti.

“GENEL BAŞKANIN TEMSİLCİSİYİM”

Kendisinin il başkanı göreviyle Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’daki temsilcisi olduğunu ve bu görevin milletvekilliği ve belediye başkanlığının ötesinde onur ve gurur  verici bir görev olduğunu ifade etti.

BAŞKAN YANILMAZ İLE SORUNUMUZ YOK

Program yapımcısı Akbıyık’ın Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile aranızda bir soğukluk var mı sorusuna, böyle bir durumun söz konusu olamayacağını herkesin kendi görevini en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağını, Yanılmaz’ın da 31 Mart tarihine kadar şehrin belediye başkanı olduğunu ifade etti.

HAREKETLİ CUMARTESİ

Geçtiğimiz Cumartesi günü şehrin siyasi alanında önemli gelişmeler oldu. Şimdilik sadece İyi Parti’nin adayı gibi duran ancak Elazığ CHP milletvekili Gürsel Erol’un bizzat Kılıçdaroğlu’nu aramasıyla CHP’ nin de destek vereceği millet ittifakının ortak adayı  olacak Ali Şekerdağ, büyük bir konvoyla karşılandı.

MHP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Cumartesi gündeminin önemli bir başlığı da MHP’nin aday tanıtım toplantısı oldu.

Yakup Kılıç Spor Salonunda coşkulu bir kalabalığa seslenen MHP adayı Prof. Bilal Çoban herkesimden oy istedi ve şanlı bir zafer nasip etmesi için Allah’a dua etti.

AK PARTİ SAHAYA İNİYOR

Rakip partilerin çalışmaları devam ederken Ak Parti de bu hafta içinde ilçe ve belde belediye başkan  adaylarının açıklanmasının ardından tüm hatları ile sahada ve halkın arasında olacak.

Aday Şahin Şerifoğulları’nın da özel çalışma ve programlarıyla sahada etkin bir varlık gösterecek olan Ak Parti, milletvekilleri, belediye başkanı ve il başkanının da sahada olmasıyla güç bulacak.