Ak Parti Belde Teşkilatları Seçimleri Yapıldı !

Tamer ÖREN -  Geçtiğimiz hafta kongre sürecine giren ve nüfusu 5 binden az olan Beyhan, Bükardi, Erimli, Mollakendi, Üçocak ve Sarıcan belde teşkilatları atama usulüyle  cumartesi günü ise nüf

Ak Parti Belde Teşkilatları Seçimleri Yapıldı !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tamer ÖREN -  Geçtiğimiz hafta kongre sürecine giren ve nüfusu 5 binden az olan Beyhan, Bükardi, Erimli, Mollakendi, Üçocak ve Sarıcan belde teşkilatları atama usulüyle  cumartesi günü ise nüfusu 5 binden fazla yapılan olağan genel kurullar ile yenilendi.

Yapılan belde olağan genel kurullarına  TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer SERDAR, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder AÇIKKAPI, Tahir ÖZTÜRK, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE, delegeler ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti olarak, yenileşme ve yeniden dirilişi olarak ifade ettiğimiz kongre süreçlerini bugün başlattıklarını belirten Ak Parti Elazığ İL Başkanı Ramazan GÜRGÖZE “Bugün Akçakiraz, Yazıkonak ve Yurtbaşı beldelerimizin kongrelerini yapıyoruz. Daha sonra ilçe kongrelerimizi, il kongremizi yapacağız. Partimizin büyük kongresi ise önümüzdeki yıl yapılarak, kongre süreci tamamlanmış olacak.  AK Parti olarak Elazığ’a ve Elazığlı hemşerilerimize karşı sorumluluğumuz çok fazladır.

Elazığ, her seçimde, her referandumda AK Parti’ye en güçlü destek veren illerin başında geldi.

Bu nedenledir ki, aziz hemşehrimiz için ne kadar hizmet etsek, ne kadar proje üretsek yetersiz kalacaktır. Biz, şuna yürekten inanmaktayız” dedi.

Bu aziz şehrin  kendisine hizmet edene, kendisi için eserler üretene her zaman sevgisini ve desteğini gösterdiğini hatırlatan GÜRGÖZE “ Bizler de milletimize, şehrimizin güzel insanlarına hizmetkâr olmanın onurunu hiçbir zaman unutmayacak, her zaman onların refahı ve mutluluğu için hayırlı işler yapmaya devam edeceğiz. Her şeyden önemlisi, milletimizle kurduğumuz gönül köprülerini daha da güçlendireceğiz” diye konuştu. Milletin  gönül dünyasında iz bırakmadıkça, yapılan  hizmetin hiçbir önemi olmadığını vurgulayan GÜRGÖZE “AK Parti, milletin partisidir. AK Parti’de makamların, mevkilerin hiçbir önemi yoktur. AK Parti için önemli olan Gök Kubbede Hoş Bir Sada Bırakmaktır.

Bizler, milletimize hürmet ve muhabbetle hizmet edeceğiz. Hz Mevlana’nın dediği gibi;

Şefkat ve merhamette güneş gibi; tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi olmaya özen gösterdik, göstermeye devam edeceğiz.

Milletimizin her ferdinin gönül dünyasında nadide bir yer kazanan kadar, durmayacağız, dinlenmeyeceğiz” diye kaydetti.

Yapılan olağan genel kurullarda   Akçakiraz Belde Başkanlığına Mehmet KAMA, Yazıkonak Belde Başkanlığına Mehmet ATEŞ, Yurtbaşı Belde Başkanlığına İsmail SEVİM yeniden seçildi.