AĞAR:'BU KİRLİ ZİHNİYETE KARŞI HERKESİ MASKE, MESAFE VE HİJYEN  TEDBİRLERİNE UYMAYA DAVET EDİYORUM'

Yaptığı asılsız haberler ile artık okuyucularına bile yok artık dedirten OdaTV'nin bir manipülasyon çalışması daha elinde patladı.

AĞAR:'BU KİRLİ ZİHNİYETE KARŞI HERKESİ MASKE, MESAFE VE HİJYEN  TEDBİRLERİNE UYMAYA DAVET EDİYORUM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplum ve halk sağlığı üzerinden yaptığı asılsız haberler ile gündemi meşgul etmeye çalışan OdaTV’nin haberleri artık ilgi görmüyor.

İlk olarak 8 Ağustos tarihinde koronavirüs testi pozitif çıkan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı hedef alan OdaTV, Başkan Şerifoğulları’nın pozitif çıkan test sonuçlarını 24 Temmuz’da Ayasofya’nın açılışına katılması ile bağdaştırmaya çalışmış fakat bu manipülasyon çabası sonuçsuz kalmış okuyucularından ve Elazığlılardan tepki çekmişti.

İlk girişimi sonuçsuz kalınca yeni bir manipülasyon arayışına giren ODATV Şahin Şerifoğulları’nın sosyal medya hesaplarını kurcalamaya devam ediyor.

ŞİMDİ DE MİLLETVEKİLİ AĞAR’I HEDEF ALDILAR

OdaTV  yeni bir skandala imza atarak okuyucularının akılları ile adeta alay etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar’ın 30 Temmuz’da Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ettiği bir fotoğrafı alarak Milletvekili Ağar’ın salgının ilk gününden beri toplum sağlığına ilişkin yaptığı çalışmaları ve söylemleri itibarsızlaştırmaya çalışması tepki topladı.

MİLLETVEKİLİ AĞAR’DAN ODA TV’YE CEVAP

Milletvekili Tolga Ağar sosyal medya hesabından söz konusu haber ile ilgili bir açıklama yaparak; bu kirli zihniyete karşı da herkesi maske mesafe ve hijyen tedbirlerine uymaya davet ediyorum. dedi

Milletvekili Ağar konuya ilişkin yaptığı açıklamanın devamında ise; “Elazığ Belediye Başkanımızın rahatsızlığından önce çekilen bir fotoğrafı, sağlık gibi insani bir konuda bile çarpıtma yaparak kullanmak OdaTV’nin bir haber merkezi değil, yalan merkezi olduğunu açıkça göstermektedir. Sadece Covid-19 için değil, bu kirli zihniyete karşı da herkesi maske mesafe ve hijyen  tedbirlerine uymaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.