Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu Etwinning Projelerini Tanıttı

Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Lisesi tarafından hazırlanan eTwinning projeleri okul Müdürü Ahmet Yıldırım, okul öğretmenleri ve özel öğrenciler tarafından İl Müdürü Feyzi Gürtürk'e tanıtıldı.

Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu Etwinning Projelerini Tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret eden  öğretmen ve öğrenciler hazırladıkları Engelsiz Hayatlar, Geçmişi Bir de Böyle Tat, Özelsin ve Sen Her şeye Değersin isimli projelerinin sunumunu yaptılar.

Özel çocukların da katkıları ile hazırlanan projeler hakkında öğretmenlerinden bilgi alan Müdür Gürtürk, proje sertifikalarını da kendi elleri ile öğrencilere  teslim etti.
Özel çocukların hayatları oyunca karşılaşabilecekleri zorlukları aşabilmelerine yardımcı olabilmek, el becerilerini geliştirmek, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağlayabilmek amacıyla eğitim veren Özel Eğitim Okulların  önemine vurgu yapan Gürtürk;“Çocuklarımızın bu okullarımızda kazandıkları her beceri ailelerinin yaşamlarını bir nebze daha kolaylaştırmakta, çocukları ile ilgili duydukları kaygının azalmasına vesile olmaktadır. Cennetin çocukları olarak adlandırdığımız bu güzel çocuklar Allah’ın bize emanetidir. Onların kişisel bakımlarını yapmaları, mutfak işlerinde beceri kazanmaları, kendilerini ifade edebilme yetenekleri hem bizim hem de aileleri için dünyanın en büyük hazinesidir.

Özel Eğitim okullarımızda sevgiyle yaklaştığımız bu çocuklarımız için emek veren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bizler eğitimci olarak bu çocuklarımızla ilgili yapılacak olan her çalışmanın içinde olacağız” dedi.
 

Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu Etwinning Projelerini Tanıttı