Yaz Kur'an Kursları Başlama Şöleni

Elazığ İl Müftülüğü tarafından Kur'an kursları başlama şöleni düzenlenecek.

Yaz Kur'an Kursları Başlama Şöleni
TAKİP ET Google News ile Takip Et


İl Müftüsü Selami Aydın yaptığı açıklamada:”Yaz Kur’an Kursları geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın manevi gelişimi karakter oluşumu ve değerler eğitimi açısından büyük bir fırsattır.

Çocuklara karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Milli ve manevi değerlere bağlı Kur’an ve sünnetten rehberliğinde İslam’ın ilkeleriyle tanışmak. Temel dini bilgileri Kur’an-ı Kerim okumayı Peygamberimin hayatından kesitler sunarak iyi birer birey olmalarına katkı sağlamaktır.

Bu kapsamda 27 Haziranda başlayan Yaz Kur’an Kurslarımızda kayıt yaptıran çocuklarımıza yönelik olarak A. Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde bir açılış töreni düzenledik. Bu şölene TRT Çocuk program sunucusu Hüseyin Goncagül tarafından Nasrettin Hoca, Karagöz, Kukla, Çocuk şarkıları ve ilahileri ile farklı animasyonlar gerçekleştirilecektir. 30 Haziran Perşembe günü saat 9:00 – 13:00 arası Yaz Kur’an Kurslarına kayıt yaptıran öğrenci ve velilerimiz davetlidir. 2022 Yaz dönemi Kurslarımızın ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.”dedi.

Yaz Kur'an Kursları Başlama Şöleni