2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Fırat Üniversitesi Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda yapıldı. Türk tarihinin 2., Cumhuriyetin ise 1. Veteriner Fakültesi olarak kurulan Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 46. döneminde 185 mezun verdi.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, Tarım İl Müdürü Turan Karahan, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cazim Bulut, Fırat Üniversitesi yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinin bugün 185 mezun ile birlikte 46. Dönem mezunlarını uğurladığını belirterek, mezunların ülke hayvancılığının gelişimine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. 

Fakültelerinin hem ulusal hem uluslararası akreditasyona sahip VEDEK’ten akredite olmuş bir fakülte olduğunun altını çizen Prof. Dr. Çalıcıoğlu, bu süreçte kendilerine her türlü desteği sağlayan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a, rektörlük yöneticilerine, fakülte yöneticilerine ve akademik personele teşekkür etti. 

Mezuniyet töreninde konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise Ülkemizin en köklü Veteriner Fakültelerinden olan ve geçen yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan, ulusal ve uluslararası akreditasyona sahip Veteriner Fakültesinden mezun olan tüm öğrencileri yürekten kutladığını belirterek, mezunlara bundan sonraki meslek yaşamlarında sağlık ve başarılar diledi.
Mezunlara seslenen Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Biz sizlere insanlık değerlerini, kardeşliği, sevgiyi, barışı ve güzel vatan sevgisini öğretebilmiş isek kendimizi bahtiyar hissedeceğiz. Gönlümüz, dualarımız hep sizlerle olacak, başarılı çalışmalarınızı duydukça sizlerle gurur duyacağız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi. 

Tören, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.
 

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı