2. Şeker Fabrikası Futbol Turnuvası sona erdi

Vefat eden Milli Boksör ve Boks Milli Takımı Antrenörleri'nden Oral Arslan'ın isminin verildiği turnuva sona erdi

2. Şeker Fabrikası Futbol Turnuvası sona erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Şeker Fabrikası tarafından geleneksel hale getirilen Kısımlar Arası Futbol Turnuvası'nın 2.’si,  1 Haziran'da oynanan final karşılaşmaları ile tamamlandı. Yoğun ve başarılı geçen pancar alım kampanyası sonrası personelin stres atmaları ve birlikteliği sağlamaları adına düzenlen turnuvada Ofis Takımı birinci oldu.
Șekerspor kulüp başkanı ve Turnuva Organizasyon Sorumlusu Hasan Ekrem  yaptığı açıklamada "Turnuvaya katkı sağlayan başta Fabrika Müdürümüz Sayın Mümtaz Çelik olmak üzere, birim müdürlerimize, Sendika Başkanı Sayın Aşkın Karaçil'e ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Turnuva şampiyonu Ofis Takımını, 2. olan Kazan Dairesi Takımını ve 3. olan Elektrik Ölçü Kontrol Takımını tebrik ederek bundan sonraki spor ve iş yaşantıların da başarılar dilerim. Ayrıca turnuva boyunca desteklerini esirgemeyen Elazığ medyasına da teşekkür ediyorum."dedi.
Kupa töreninde konuşan Fabrika Müdür Vekili Raif Akkılıç ise turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek dereceye giren takımları tebrik etti. Akkılıç ayrıca organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederken ve organizasyona ismi verilen merhum Oral Arslan'ın ailesine ise plaket takdiminde bulundu.