2. Etap Erzurum'da başlıyor

TFF 3. Lig temsilcilerimizden Elazığ Karakoçan FK'nın 2. Etap kampı yarın başlıyor. Temsilcimizin oynayacağı hazırlık maçları da netleşti

2. Etap Erzurum'da başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığ’da başlayan 1. Etap kampını 4 Ağustos’ta tamamlayan ve 3 gün izin yapan Elazığ Karakoçan FK’da 2. Etap kampı yarın Erzurum’da başlıyor. Erzurum Sway Hotel’de toplanacak olan teknik heyet ve futbolcular, 22 Ağustos’a kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Temsilcimiz ilk antrenmanını 7 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Yüksek İrtifa Antrenman Sahası’nda yapacak.

3 HAZIRLIK MAÇI
Hakimiyet Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre temsilcimiz Erzurum kampında 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. 14 Ağustos’ta Mardin 1969 Spor’la karşılaşacak olan Mavi-Beyazlı temsilcimiz, 17 Ağustos’ta TFF 2. Lig’in iddialı ekibi Hekimoğlu Trabzon’la kozlarını paylaşacak. Elazığ Karakoçan FK, son hazırlık maçını ise 21 Ağustos’ta Artvin Hopaspor ile oynayacak.

22 AĞUSTOS’TA BİTİYOR
Temsilcimiz 22 Ağustos Pazar günü Erzurum kampına nokta koyacak ve yine 3 günlük iznin ardından 25 Ağustos’ta Elazığ’da toplanıp, TFF 3. Lig 2. Grup’un ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçı hazırlıklarına başlayacak.