1-1'lerini üzmediler!

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Elaziz Belediyespor hazırlık maçında karşılaştı

1-1'lerini üzmediler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Haftasonunda önemli maçlara çıkacak olan temsilcilerimiz Elaziz Belediyespor ile Elazığspor hazırlık maçında rakip oldular. Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftasında Cumartesi günü Şanlıurfa’da ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Birevim Elazığspor, bu maçın hazırlıkları kapsamında, TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Elaziz Belediyespor’la hazırlık maçı oynadı. Saat 13.30’da Elazığspor Tesisleri Üst Sahası’nda oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Birevim Elazığspor, karşılaşmanın ilk yarısını Emir Gökçe’nin kaydettiği golle 1-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda Kaleci Ahmet Sabri Fener’in kendi kalesine attığı golle müsabaka 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Birevim Elazığspor’da böylelikle Adana Demirspor Maçı hazırlıklarının ilimizdeki etabını tamamlayan Elazığspor, Perşembe günü itibariyle Şanlıurfa’ya gidecek ve son çalışmasını Cuma günü bu kentte yapacak.

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor ise, Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam edecek.