Yeni Malatyaspor'da Umutlu Bekleyiş Devam Ediyor

Yeni sezon öncesi transferin önünü açmak için çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da Kurban Bayramı sonrası önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor'da Umutlu Bekleyiş Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deprem nedeniyle 1,5 sezon ligde mücadele etmeyen Yeni Malatyaspor, 2024-2025 sezonunda yeniden yeşil sahalara dönecek. 1.Lig’de yoluna devam edecek olan sarı siyahlı takım, Malatya’ya yeniden bir heyecan getirecek.

Eski futbolcuların alacakları nedeniyle transfer tahtası kapalı olan Yeni Malatyaspor’da yönetim, çalışmalarını Kurban Bayramı sonrası sürdürecek. Takımın borcunun sıfırlanması ve transferin önünün açılması adına yoğun bir görüşme trafiğinde bulunan yönetim, üst üste olumlu dönüşler aldı.

Alacaklı olan oyuncuların büyük çoğunluğuyla anlaşma sağlanırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da desteğiyle hem borç sorunu halledilecek hem de transferin önü açılacak.

Yeni sezon hazırlıklarına da bir yandan start verilen Yeni Malatyaspor’da, takımın maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu’nda bakım-onarım ve tadilat çalışmaları bayramdan sonra başlayacak. Stat, hummalı bir çalışmayla yeni sezona hazır hale getirilecek. Zeminde ciddi bir problemin olmadığı statta maç oynanmasıyla ilgili bir sıkıntının bulunmadığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor’da, takımın ön libero oyuncusu Ogün Özçiçek’e gelen teklifler ise değerlendirmeye alınacak. Öncelikli olarak transferin önünü açmayı hedefleyen yönetim, sonrasında gelecek teklifleri masaya yatıracak. Takımla sözleşmesi devam eden Ogün ile Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü’nün yanı sıra bazı kulüplerin ilgilendiği ancak henüz resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi. Gaziantep Futbol Kulübü’nün Ogün için bayram sonrası remi teklifini yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Sarı siyahlı takımın transferin önünü açması halinde sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği de ifade ediliyor.  Malatya ekibinde daha önce forma giyen bazı oyuncuların yeniden Malatya’da oynayabileceklerini ifade ettikleri, bu noktada transferin dönündeki engellerin kaldırılmasını bekledikleri öğrenildi.