Ufak Dokunuşlar Büyük Fark Yaratır

Estetik ve güzellik sezonunun hareketlenmeye başladığı bu günlerde, uzman tavsiyeleri almak oldukça önemli hale geliyor.

Ufak Dokunuşlar Büyük Fark Yaratır

Bu sezonunun en dikkat çekici estetik, bakım ve tedavi uygulamalarını öğrenmek için HERALİFE Estetik ve Güzellik Merkezi yetkilisi Uzman Dr. Şükran Özdiller ile konuştuk.

HER ÜRÜN YA DA İŞLEM HERKESE UYGUN OLMAYABİLİR

Dr. Şükran Özdiller,” Tarih boyunca güzelliğin tanımı ve standartları değişmiş ve değişmeye devam etmektedir.

Ülkeler ve kültürler arasında da farklılıklar göstermekte ancak son zamanlarda sosyal medyanın da etkisiyle başta kadınlarda olmak üzere mükemmeli arama, uluslararası bir güzellik ve beden anlayışı hepimizi etkiler hale geldi. Unutulmamalıdır ki, yapılan uygulamalar öncelikle cilt ve beden sağlığımızı koruyan hatta destekleyen uygulamalar olmalıdır. Her ürün ya da her işlem herkes için uygun olmayabilir. Ayrıca yaşa ve cinsiyete göre hatta mevsime ve sahip olduğumuz sağlık sorunlarımıza göre güzellik ve estetik yanında alabileceğiniz hizmetler dikkatli ve kişiye özel planlanmalı ve uygulanmalıdır” dedi.

Ufak Dokunuşlar Büyük Fark Yaratır

FDA ONAYLI İŞLEMLERİ HİZMETİNİZE SUNMAKTAYIZ

DR. Şükran Özdiller,” Biz kliniğimizde yaş, cinsiyet, sağlık sorunlarınız, yaşam tarzınız, çalışma koşullarınız ve bulunduğumuz mevsim dönemine göre ihtiyacınız olan uygulamaları dikkatli bir şekilde planlamaktayız. Kliniğimizde leke ve kırışık tedavileri cilt problemlerinize varsa saç problemlerinize yönelik mezoterapi ve prp uygulamaları, altın iğneli radyofrekans ile cilt gençleştirme, fonksiyonel karbondioksit lazer ile cilt gençleştirme, çatlak tedavisi ‘FDA’ onaylı klinik cihazlarla lazer epilasyon uygulamaları son zamanların tercih edilen bölgesel incelme uygulamalarında olan ’FDA’ onaylı uygulamaları ve daha birçok hizmeti hijyenik ve güvenli bir ortamda danışanlarımıza sunmaktayız” dedi.