Sonumuz İyi Değil!

Ülke genelinde meydana gelen cinayet haberlerini okuyoruz ve yüreğimiz yanıyor. Artık öyle bir hale geldi ki cinayet haberlerini okumak bize gündelik bir olay haline geldi. Elazığ'da da yine bir üzücü haber düştü haber sitelerine. 

Sonumuz İyi Değil!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberde şu ifadeler yer alıyordu: Elazığ’ın Baskil ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Suyatağı köyü Torsuşağı mezrasında meydana geldi. İddiaya göre, Mesut Ö. ile amcası oğlu H.İ.Ö. arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olaya H.İ.Ö'nün çocukları da dahil oldu. Kavgada Mesut Ö., kuzeni Cebrail Ö.’yü tüfekle vurdu. Ağır yaralanan Cebrail Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.” 

Arazi yüzünden bir can gitti ve dünya malı için ocaklar söndü.Tabi konunun ne olduğunu tam bilmiyoruz ama ne olursa olsun  yazık oldu. Çünkü hiçbir şey insan canından daha kıymetli değil. Sonumuz nereye gidiyor bilmiyoruz ama insanlık artık öyle bir hale geldi ki tahammülsüzlük ve insanların bir birine olan saygıları tamamen bitmek üzere.  Hani bazen diyoruz ya kıyamet kopsun, İnsanlığın kıyameti ne yazık ki zaten kopmuş haberimiz yok…