Siyasete Bayram Molası

Kurban  Bayramı şehir genelinde kutlanırken, siyasi partiler de hem teşkilat mensupları hem de gönüldaşlarıyla bayramlaşma törenlerinde bir araya geldiler. 

Siyasete Bayram Molası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı nedeniyle Elazığ’da siyasi partiler yoğun bir program gerçekleştirdi. Partilileri ile bayramlaşan teşkilatlar, vatandaşların bayramını kutladı. 

Bayramlaşma törenlerinde dava arkadaşlarıyla bayramlaşan partililer,hem genel hem de özel beklentilerini siyasilere aktarma fırsatı buldular.

Siyasete Bayram Molası

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Kurban Bayramı dolayısı ile siyasi partiler de de bayramlaşma programları düzenlenmeye başladı. AK Parti Teşkilatı bayramlaşma programı için il başkanlığında bir araya geldi.

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına parti teşkilat üyeleri katılım gösterdi.

Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, parti olarak tatil yapmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyleyerek yeni bir seferberlik başlattıklarını kaydetti.

Siyasete Bayram Molası

MHP’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından partililerin katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in de katıldığı bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MHP Elazığ İl Başkanlığının organize ettiği ve bir otelde yapılan bayramlaşma törenine Elazığ MHP Milletvekili Semih Işıkver, İl Başkanı Yunus Bal, MYK Üyesi A.Hamit Kaya, İlçe Başkanı Vahit Erkan, Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan, Sivrice eski Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, MHP eski MYK Üyesi Alper Erdem, MHP Belediye ve İl Encümen Üyeleri, Parti yöneticileri, KAÇEP Üyeleri, Kamu-Sen’e bağlı Sendika Başkanları, MHP’de görev yapmış eski İl Başkanları ve parti yöneticileri, il ve ilçe eski belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KURBAN BAYRAMINI HEP BİRLİKTE İDRAK ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞAMAKTAYIZ

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bugün Cumhur ittifakının gelecek yüzyıl vizyonu ile ülkemizde huzur ve güven içerisinde Kurban Bayramını hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ancak, Doğu Türkistan ve tüm gönül coğrafyamızda ve Filistin’de yaşanan insanlık dramı maalesef bayramı buruk bir sevinçle yaşamamıza vesile olmuştur. İnşallah tüm İslam coğrafyasındaki bu son buruk bayram olur temennisinde bulunuyor, her bir ülküdaşımızın ve sizlerin şahsında tüm vatandaşlarımızın bir kez daha bayramını kutluyorum” dedi.

HER BİRİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

Bayramlaşma törenine katılan partililer ve vatandaşlara seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’de konuşmasında MHP’nin ülkemizin huzur ve bekasının teminatı olduğunu vurgulayarak, “Kıymetli dava arkadaşlarım, bugün coşkuyla kutladığımız bir bayram gününde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum huzur ve mutluluğu kelimelerle tarif etmem çok zor. Sizin aranızda bu atmosferi solumak bana baba evindeki huzuru veriyor. Her birinizden Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.

Siyasete Bayram Molası

CHP’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ 

CHP Elazığ İl Teşkilatı, Başkan Av. Onur Özkan öncülüğünde Kurban Bayramı nedeniyle birçok ilçede temaslarda bulundu.

Seçim döneminin ardından bir an olsun dur durak bilmeden her zaman sahada olan CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, Kurban Bayramı’nı da boş geçmedi. Bayram nedeniyle birçok ilçeye ziyarette bulunan CHP İl Başkanı Av. Onur Özkan ve CHP’ye ilgi ise yoğun oldu.

Siyasete Bayram Molası

İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Yapılan Etkinliğe İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı yönetimi ve parti üyeleri katılım gösterdi.
Bayramlaşma töreninin ardından açıklama yapan İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar: “Kurban bayramı münasebetiyle il binamızda bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Bayramın ülkemize, milletimize, islam ve insanlık alemine hayırlı olması,huzur ve güven ortamının sağlanması, herkesin sevdikleriyle nice bayramları mutlu geçirmesini,başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere zalimlerin zulmü altındaki kardeşlerimize kurtuluşa ve huzura erdirmesini,kibir,riya ve gösterişten uzak vicdan ve merhamet duygularının artarak devam etmesi,kederi,sevinci birlikte  paylaşma duygularının gelişmesi dileği ile bütün hemşehrilerimin bayramını en içten duygularla kutlar, hayırlı, huzurlu mutlu nice bayramlara  hep birlikte erişmeyi yüce Allah'tan niyaz ederim.” dedi.

Siyasete Bayram Molası

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Kurban Bayramı dolayısı ile siyasi partilerin bayramlaşma programları sürüyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı bayramlaşma programı için bir araya geldi

Bayramlaşma programında konuşan Yeniden Refah Partisi İl Teşkilat Başkanı Abdullah Çınar, buruk bir bayram yaşadıklarını belirterek, Kurban Bayramının tüm zulüm altındaki Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti.

Siyasete Bayram Molası

SAADET PARTİSİ'NDE GELENEKSEL BAYRAM BULUŞMASI

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kurban Bayramı dolayısıyla Geleneksel Bayram Buluşması gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı’nda kurban bayramı dolayısıyla partililerle geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi. İl Başkanlığındaki bayramlaşmaya İl Başkanı Abdullah Akın, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlarda katıldı.

Geleneksel bayramlaşma programına katılan Elazığlılara teşekkür eden Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Kurban Bayramı’nın birliğe, beraberlik ve kardeşliğe daim kılması dileğinde bulunarak, bütün vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.