Sahaya Girip Ronaldo ile Fotoğraf Çektirmişti! UEFA'dan Minik Berat'a Görülmemiş Ceza

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye-Portekiz maçında sahaya atlayıp Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çeken 10 yaşındaki Berat Uluğ'a UEFA tarafından ağır bir ceza verildi.

Sahaya Girip Ronaldo ile Fotoğraf Çektirmişti! UEFA'dan Minik Berat'a Görülmemiş Ceza
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Türkiye ile Portekiz'in karşılaştığı mücadelede sahaya atlayan ve Ronaldo ile fotoğraf çekilen Berat Uluğ, UEFA tarafından ağır bir ceza aldı.

CEZA VERİLDİ

UEFA, tüm dünyada gündem olan Berat Uluğ için kararını verdi. Yapılan açıklamada, Cristiano Ronaldo ile selfie çekilen Berat'ın EURO 2024'teki tüm maçlardan men edileceği belirtildi. Berat'ın yaşı küçük olduğu için herhangi bir suç duyurusunda bulunulmayacak.

TÜM TURNUVADAN MEN EDİLDİ

UEFA yetkilisi, Express'e yaptığı açıklamada, 'Sahaya herhangi bir şekilde girilmesi stadyum kurallarının ihlali anlamına gelir ve stadyumdan ihraç edilmeye, tüm turnuva maçlarından men edilmeye ve izinsiz giriş için resmi suç duyurusunda bulunulmasına neden olur. 12 yaşından küçükler için herhangi bir cezai sorumluluk söz konusu değildir, ancak eşlik eden yetişkin, çocuğun biletleme hüküm ve koşullarına uygun olarak stadyum kurallarına uymasını sağlamaktan sorumludur" dedi.