Polat, TRT Gap'a konuk olacak

Türkiye Cimnastik Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Ahmet Polat, TRT GAP Radro programına konuğu olacak.

Polat, TRT Gap'a konuk olacak

30 Nisan Salı günü saat 15:30 ile 16:00 haftalık olarak düzenlenen ‘’GENÇ YAŞA’’ konulu radyo programının bu haftaki konukları Türkiye Cimnastik Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Ahmet Polat ve Elazığ Gençlik ve Spor Cimnastik Kulübü erkek takımı antrenörü Fuat Fırat Ünlü olacak.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İl Temsilcisi Polat, ‘’Geçtiğimiz yıl Anadolu Yıldızlar Liginde (ANALİG) Elazığ takımı olarak bir ilki gerçekleştir ve Türkiye finallerine katılma başarısını elde etmiştik. Bu başarıya istinaden TRT GAP Radyo ile kısa bir değerlendirme yapmıştık. Bu yıl yine sağolsun progman moderatörü Soner Emre’nin ‘’Genç Yaşa’’ konulu radyo programına katılım sağlayacağız. Program 30 Nisan Salı günü saat: 15.30 ile 16.00 arasında olacak. Ben; ilimizdeki cimnastik branşının son yıllardaki ilgisi ve elde ettiğimiz başarılar ile birlikte önümüzdeki yıllardaki hedeflerimizi dile getireceğim. Erkek takımımızın antrenörü Fuat Fırat Ünlü ise erkek takımında yer alan sporcularımızın antrenman periyodları ile alt yapıdan yetişen sporcuların durumu, çocukların ve gençlerin cimnastik sporuna olan ilgisi ile birlikte Haziran ayında Malatya ilinde yapılacak olan Analig Grup Yarışmaları ve de geçtiğimiz yıl katıldığımız Türkiye finalleri hakkında teknik bilgiler aktaracak’’ dedi.
Polat, ayrıca yerel ve ulusal basından cimnastik sporu için çok büyük destek gördüklerini ve bu destekle ilginin bir hayli yükseldiğini vurguladı.