Koktaş 'İş Birliği Ve Yatırımlarla Beldemizin Ekonomik Potansiyelini Artırmayı Amaçlıyoruz'

MHP Yazıkonak Belediye Başkan Adaylığı Açıklanan Murathan Koktaş gazetemize konuştu.

Koktaş 'İş Birliği Ve Yatırımlarla Beldemizin Ekonomik Potansiyelini Artırmayı Amaçlıyoruz'

Murathan Koktaş’ı daha yakından tanımak ve projelerini öğrenmek için kendisiyle bir röportaj gerçekleştirdik.

ADAYLIĞINIZIN ARKASINDAKİ MOTİVASYON NEDİR?

Beldemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve herkesin yaşam kalitesini artırmak için buradayım. Çocuklarımızın geleceği, ihtiyarlarımızın sağlıklı yaşaması noktasında çabalamak için varım. Belediye başkanlığı, bir topluluğa hizmet etmenin en etkili yollarından biri."

BELDE HALKINA HİTAP EDEN PROJELERİNİZ NELERDİR?

Eğitimden sağlığa, kültürden çevre projelerine kadar geniş bir yelpazede çalışmalar planlıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, ortak bir gelecek inşa etmeyi hedefliyoruz. “Bütün projelerimizin telif hakkını aldık bu sebeple ayrıntılı bir şekilde sizlerle paylaşabileceğim.

Koktaş 'İş Birliği Ve Yatırımlarla Beldemizin Ekonomik Potansiyelini Artırmayı Amaçlıyoruz'

TOPLUMSAL DAYANIŞMA VE KATILIMI ARTIRMAK İÇİN HANGİ PROJELERİ PLANLIYORSUNUZ?

"Toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için çeşitli sosyal projeler ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Ayrıca, Dijital Belediye Platformu projesi ile beldemiz ile ilgili tüm karar süreçlerine halkımızı daha fazla dahil etmek, şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemek temel hedeflerimizden biri."

SİZCE BELDENİZİN EN BÜYÜK SORUNLARI NELERDİR VE BU SORUNLARI NASIL ÇÖZMEYİ PLANLIYORSUNUZ?

Beldemizin  karşılaştığı sorunları dikkatle analiz ettik. Sosyal hayat eksiklikleri, ulaşım problemi, sağlık ocağının beldenin ihtiyaçlarını karşılayamaması ,çocuklarımızın eğitime ulaşmak için ekstra çaba sarfetiyor olması ve istihdam gibi konular üzerinde titizlikle çalışacağız. Uzun vadeli çözümler üreterek, beldemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçlıyoruz."

SEÇİLDİĞİNİZ TAKDİRDE İLK 100 GÜNÜNÜZDE HANGİ KONULARA ODAKLANACAKSINIZ?

"İlk 100 günümüzde öncelikle acil sorunları ele alacağız. Ardından, uzun vadeli projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Benim ilk günden beri tüm açıklamalarım sağlık, ulaşım ve eğitim üzerine öncelikle sağlık ile başlamayı düşünüyoruz biz ilk 100 günde halkımızın güvenini kazanarak, birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edeceğiz."

 BELDE  EKONOMİSİNİN GELİŞİMİNE NASIL KATKI SAĞLAYACAKSINIZ?

"Belde ekonomisinin güçlenmesi için yerel esnafı destekleyecek, yeni iş fırsatları yaratacak projeler üzerinde çalışacağız . Bunlar ‘Beldeden Şehre Bağlantı Projesi,’ Sanal Mahalle Pazarı’ , Belde İstihdam Merkezi ‘ vb gibi hazır projelerimiz ile  İş birliği ve yatırımlarla beldemizin ekonomik potansiyelini artırmayı amaçlıyoruz."

ENGELLİLER ,YAŞLILAR VE DEZAVANTAJLI GRUPLAR İÇİN HANGİ SOSYAL PROJELERİ PLANLIYORSUNUZ?

‘Yaşlı Destek Hattı’ projelerimizin alt yapısı hazır . Ayrıntıları daha sonra açıklayacağız ama bahsettiğiniz tüm gruplara ‘Mental Sağlık Destek Programı’ , ‘Ücretsiz Sağlık Taramaları’ ‘Gıda, sağlık ve ısınma’ yardım projeleri projelerimizin en önemli temel taşları.

 SEÇİM KAMPANYASI SÜRECİNDE HALKLA NASIL BULUŞMAYI PLANLIYORSUNUZ?

"Halkımızla doğrudan iletişim kurmak ve onların görüşlerini dinlemek için çeşitli etkinlikler, toplantılar ve online platformlar kullanacağız. Halkımızın katılımı, seçim kampanyamızın kalbinde yer alacak."

Koktaş 'İş Birliği Ve Yatırımlarla Beldemizin Ekonomik Potansiyelini Artırmayı Amaçlıyoruz'

SON OLARAK NELER SÖYLEMEK İSTERSENİZ BELDE HALKINA ?

Sevgili Belde Halkımızla Büyük Bir Hayal Kuruyoruz…Bu beldede doğup büyüdüm, bu topraklarda yaşamak benim için bir ayrıcalık. Ancak hepimiz biliyoruz ki, karşılaştığımız bazı sorunlar var ve bu sorunları birlikte çözmek için harekete geçme vakti geldi. Beldemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, herkesin ihtiyaçlarına daha etkin çözümler üretebilmek için buradayım. Ancak bu yolculukta sizin güçlü desteklerinize ihtiyacım var. Sizlerle birlikte, daha adil, daha güçlü, daha güzel bir belde inşa edebiliriz. Destekleriniz, bu yolda ilerlememe büyük bir enerji katacaktır. Sizden ricam, projelerimizi inceleyerek, sorularınızı sormak ve önerilerinizi paylaşmak için yanımızda olmanız.

Eğer siz de bu hayalin bir parçası olmak, beldemize katkı sağlamak ve birlikte daha güçlü bir toplum oluşturmak istiyorsanız, desteğinizi bekliyoruz. Bu destek, sadece bir adaya değil, hepimize ait bir geleceği inşa etme amacına hizmet edecektir. Sizlere olan inancımız tam. Birlikte, daha güzel günler için adım atalım. Saygılarımla”