Kaçış Yok

Son günlerde 'Gürz-4''operasyonları aralıksız devam ediyor. Elazığ, İstanbul, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri, Manisa, Gaziantep, Adana, Ankara, Bingöl, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun ve Yalova'da DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlenerek 99 kişi gözaltına alındı.

Kaçış Yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin birlik ve beraberliğine düşman olan bu örgütlere son günler de artan operasyonlar bizler memnun ederken belli kesimleri rahatsız ettiğini biliyoruz.
 

Operasyonla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Elazığ, İstanbul, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri, Manisa, Gaziantep, Adana, Ankara, Bingöl, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun ve Yalova'da DEAŞ terör örgütüne yönelik ‘Gürz-4’ operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda 99 şüpheli yakalandı" diyerek duyurdu operasyonları.

Özellikle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın göreve gelmesi ile birlikte her gün suç örgütlerine ve terör örgütlerine yönelik operasyonların artması ülkemizde karanlık odakların tedirgin olmasına neden olurken halkımızın güvende olmasını sağlıyor. Ayrıca Elazığ’da da güvenlik güçlerimizin gece gündüz demeden yaptığı operasyonlar ve denetimlere de ayrı bir parantez açmak gerekiyor.

Halkımızın huzuru için mücadele eden ekiplerimize hepimizin destek olması gerekiyor. Aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Millet sizinle.