İYİ Parti Elazığ Teşkilatı Bayramlaştı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı Ramazan Bayramı dolayısıyla Geleneksel Bayram Buluşması gerçekleştirdi.

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar ve il teşkilatı bayram buluşması gerçekleştirdi.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar’ın açıklaması şöyle:

Ramazan ayını geride bırakıp bayramı idrak ettiğimiz bugünde bütün hemşehrilerimizin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Tüm İslam aleminin, aziz milletimizin bayramını kutluyorum. Zulüm altında acı çeken mazlum milletlerin, gönül coğrafyalarımızın da kurtuluşa ve felaha ereceği bayramları murad ediyoruz. İYİ Parti olarak; Doğu Türkistan’dan Kerkük’e Kırım’dan Gazze’ye kadar her bir köşede insanlık dramı yaşanıyor, bu vahşetin ve soykırımların son bulmasını cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Türk milleti bu seçimde de kararlı iradesini belirtmiş ve sandığa mührünü vurmuştur. Bu seçim sonuçlarından her bir siyasi parti üzerine düşen hesabı almıştır. Bunun üzerine planlamasını ve muhasebesini elbette yapacaktır. İYİ Parti olarak bizler de bu sonuçlardan kendi payımıza düşen neticeleri değerlendiriyoruz. Ortaya koyduğumuz “Hür ve Müstakil” siyaset iddiamızın salt yerel seçimlere yönelik bir politik tavır olmadığını seçim süreçlerinde defalarca dile getirmiştik. İki kutup arasına sıkışmış olan milletimize alternatif olma iddiamızı sürdürüyoruz. İki yumruk arasına sıkıştırılmaktan milletimizin ne kadar yorulduğunun bir kez daha gördük bu seçimlerde.

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı Bayramlaştı

Seçim sonuçları itibariyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in almış olduğu, 27 Nisan’da gerçekleşecek olan olağanüstü kurultay kararının partimizin güçlenmesine ve kadrolarının diri hale getirilmesine katkı sunacağına inanıyoruz. Kurultaylar özü itibariyle meşveretin, istişarenin, dirliğin, birliğin ve dirilişin merkezidir. Birlik ve beraberlik içerisinde kalarak, bütün aday adaylarımız el ele vererek bu süreci tamamlayacağız. Nefisler, hevesler, kişisel ikballer Kurultay şölenimize gölge düşürmemelidir. Aklı selim galip gelmelidir. Bu kurultayımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Türk siyaseti önümüzdeki günlerde farklı gelişmelere gebe olacaktır. Anayasa değişiklikleri için, özellikle de milli-üniter yapının tahrip edilmesi, Türk milli kimliğinin dağıtılması noktasında gayrımilli unsurlar avuçlarını ovuşturmaya başlamıştır. Merkezi yönetimden yerel yönetimlere ve özerklik konularında bizleri rahatsız eden söylemler bir hayli artmıştır. Tüm bunlar yaşanırken milli bir direnç merkezi olan İYİ Parti’nin zayıf düşmesi, siyaseten oyun dışı kalması bu karanlık mahfillerin en büyük arzusudur. Türk milleti bu son seçimde İYİ Parti’ye kredi açmış, desteğini vermiş ve yeniden güçlenip yoluna devam etmesi için fırsat tanımıştır. Biz bunu böyle değerlendiriyoruz. Bu sebeplerle İYİ Parti’nin milli direnç merkezi olarak kararlı, tutarlı ve keskin muhalefeti ülkemizin ve milletimizin hayrına olacaktır.

Şüphesiz ki milletimiz bu seçimlerde en esaslı mesajını da iktidara verdi. AKP’ye verdi. Yıllardır ekonomide yaşadığımız çöküşü engelleyemeyen basiretsizliğe 'Artık yeter' dedi. Yıllardır yanlış politikalarda ısrar eden ciddiyetsizliğe 'Artık yeter' dedi. Yıllardır hak yiyen, hakka giren, hukuku çiğneyen adaletsizliğe 'Artık yeter' dedi. Milletimiz yıllardır ülkemizi makulde buluşturma fırsatını geri tepen Sayın Erdoğan'a 'Artık milleti dinlemek zorundasın' dedi. Halbuki biz kendisini defalarca uyarmıştık; milletin sesinden kaçma demiştik, milletin hakkına girme demiştik, milletin sabrını taşırma demiştik. Rahmetli Demirel'in sözlerini hatırlatıp, 'Tencere her iktidarı sallar' demiştik. Ve öyle de oldu. Artık AKP için hazan mevsimidir. Baharı bitmiş kışı başlamıştır. Önümüzdeki ilk genel seçimlerde bu sayfa kapanacaktır.

İYİ Parti olarak tüm teşkilatlarımızla, kadrolarımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle Türkiye’nin gelecek güzel günlerini imar etmek, ihya etmek azim ve kararlılığındayız. Milletimizin bize yüklemiş olduğu sorumluluğun vebalini üzerimizde taşıyarak etkili ve yapıcı muhalefet etme anlayışımızı, ilk genel seçimde iktidar olma başarısı ile taçlandıracağız.