İş İnsanı Yılmaz Elazığspor Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Elazığlı iş insanı Ahmet Feti Yılmaz, 30 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda Elazığspor başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna duyurdu.

İş İnsanı Yılmaz Elazığspor Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Elazığspor da bir önceki dönemlerde 2. başkanlık ve ve basın sözcülüğü görevini yerine getiren iş insanı Ahmet Feti Yılmaz Elazığspor başkan adaylığını açıkladı.

İş insanı Ahmet Feti Yılmaz bir basın toplantısı düzenleyerek Elazığspor’a başkan adaylığını açıklayarak şehrin ileri gelenlerini 30 Haziran Pazar günü yapılacak Elazığspor olağan genel kuruluna davet etti.

KONGREYE DAVET 

30 Haziranda Pazar günü saat 17:00'de yapılacak olan kongremize tüm kongre üyelerimizi, Sayın valimizi, sayın Belediye saşkanımızı, sayın vekillerimizi, sayın ETSO başkanımızı, Sayın OSB başkanımızı ve şehrimizin tüm sivil toplum kuruluş başkanlarını davet ediyorum. 

VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Eğer Allah nasip eder seçilirsek şehrin en büyük marka değeri olan Elazığsporumuzu el birliğiyle layık olduğu yerlere taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğimizi siz değerli basın mensuplarınız aracılığıyla kamuoyunun bilgilerine sunarım.

GÜZEL İVME KAZANDIK 

Değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber ivme kazandık. Yönetim kurulumuzun çoğunu muhafaza ettik. Ayrılmak zorunda olan arkadaşlarımız oldu. Yönetim kurulu listesini de istişareler neticesinde Allah izin verirse kongremizde sizi değerli basın mensupları ile paylaşacağız inşallah. 

ŞEHRİN TÜM DİNAMİKLERİNİN EL ATMASI GEREKİYOR
Başarı sadece yönetim kurumundaki arkadaşlarla olmuyor. Şehrin tüm dinamiklerinin buna el atması gerekiyor. Hep beraber olması gerekiyor ve bütünleşmesi gerekiyor. İyi gününde de kötü gününde de. Nitekim bu bir şov, bu bir gösteri, bu bir eğlence. Elazığ halkının çocuğuyla, eşiyle gelip orada bir pazar günü, bir cumartesi gününü geçirdiği kıymetli bir zaman dilimi, bunu en iyi şekilde hep beraber oluşturabilirsek bu memleket bundan büyük keyif alacaktır, büyük huzur duyacaktır. Benim düşüncelerim bu şekilde. İnşallah da onu sağlarız.

KURUMSAL BİR YAPI OLUŞTURULMAMIZ GEREKİYOR

Her zaman sorun haline gelmiş, artık nasırlaşmış, kangren haline gelmiş bir bütçe, mali bir durumumuz var. Bunları çözebilmek için de kurumsal bir yapı oluşturulması gerektiğine inanıyorum.Eğer onu başarabilirsek, şehrin tüm dinamiklerini bunun içerisine sokabilirsek, çünkü marka değeri. Buranın hakikaten halka ait olduğunu, taraftar ait olduğunu ve bu mehmalde işler yapılması gerektiğini anlatabilsek bence çok iyi işler olacaktır. Biz bu çizgide devam edeceğiz. Kurumsal olduğumuzda zenginlere gerek kalmadan Elazığ halkının da desteğiyle kendi kendini yürütebilecek kendi kendini finanse edebilecek bir yapıya kavuşturmak benim en büyük arzularımdan biri. Ama bunu ne derece gerçekleştirebiliriz onu da yaşayıp göreceğiz inşallah. 

RAKAM VERMEM DOĞRU DEĞİL 

Yılmaz " Transferle tahtasına tam rakam belirtmek çok doğru bir şey değil. Biliyorsunuz yani bu her dönem böyle olmuştur. 3 lira isteyen insanla pazarlık ettiğiniz zaman bu belli bir rakamlara çekilebiliyor. Bizim de amacımız, özellikle transfer komitemizdeki arkadaşlarımızın amacı bu. Bu nedenle rakam belirtmem doğru olmayacaktır. Özelikle komitedeki arkadaşlar büyük gayret sarf ediyor. Şampiyon olmuş bir akımda talepler çok daha farklılaşabiliyor. Bizim kullanacağımız para, Elazığsporu parası. Bizim şirketimizin parası değil. O yüzden onun kıymetini, kadrini çok iyi bilmemiz gerekiyor, çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bir vebal üstlenmişiz burada, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber. Bunu en layıkıyla yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

KALMASINI İSTEDİĞİMİZ İSİMLERLE GÖRÜŞÜLDÜ

Yılmaz "Eski oyuncularımızdan özellikle bizde oynamasını istediğimiz, kalmasını istediğimiz isimlerle görüşüldü. Makul bir seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Allah nasip ederse iddialı bir takım kurmaya çalışıyoruz. Yağızcan Erdem’le, Transfer komitesindeki arkadaşlarım görüştü. İlerleyen dönemler ne getireceği belli olmaz, bakacağız. Allah yolunu açık etsin diyoruz ama biz o kapıyı tam manasıyla da kapatmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.