Güçsüz Tepkiler 

Elazığ insanının milli ve manevi konularda oldukça duyarlı, samimi ve fedakâr olduğunu herkes bilir ve hep ifade eder.

Güçsüz Tepkiler 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeryüzünün herhangi bir yerinde bir zulüm varsa ve mağduriyet yaşanıyorsa anında tepkisini kor, bununla kalmaz elinden gelen maddi ve manevi desteğini de en yüksek oranda verir.

Afganistan, Bosna-Hersek, Çeçenistan, Doğu Türkistan gibi zülüm yaşanan bölgelere yardım elini uzatan Elazığ, şimdilerde de Filistin ve Gazze’deki kardeşlerimiz için çırpınıyor.

Üç aydan beri bu konuda çok görkemli ve geniş katılımlı mitingler yapan ve Elazığ’ın Gazze konusundaki duruşunu dünyaya gösteren şehir halkı, bu konuda önemli bir tavır ortaya koydu.

Yağmurun altında yürüdü, güneşin altında pişti, zorluklarla yürüdü ama bu duruşunu ortaya koydu.

Ancak tüm bu geniş katılımlı ve tepkileri yüksek olan toplantılardan sonra gece yürüyüşü ve ümmet bayramlaşması  törenlerinde gördüğümüz az katılımlar da gösteriyor ki bu tür programları ya geniş katılımlı yapacağız ya da yapmayacağız.

Yapılan az katılımlı programları gören insanlarımız üzülürken ilginin düştüğünü gören Siyonistler seviniyor ve iyi bir görüntü olmuyor.

Ezcümle diyoruz ki güçlü tepki,  büyük katılımla olur. Büyük katılım olmayan programlar ise gücünü, heyecanı öldürür. 

Bu tür etkinlikler yerine boykotu canlı tutalım. Bayram öncesi ve bayram süresince İlim Yayma Cemiyeti Başkan Sayın Şahin Kara’nın anlamlı ve duyarlı paylaşımlarını bizler de yaygınlaştıralım.