Elazığspor 11 isim tespit etti

Elazığspor'da dış transfer çalışmaları genel kurulun ardından hız kazanacak.

Elazığspor 11 isim tespit etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin sona ermesiyle birlikte tatil modunda olan bordo beyazlı kulübümüzde dış transfer çalışmaları genel kurulun hemen ardından start alacak.

Bu doğrultuda sezon başından itibaren yakın takibe alınan ve ligin sona ermesiyle birlikte durumları netleşen 11 oyuncuyla görüşmeler yakında başlayacak.

Edindiğimiz bilgilere göre, Elazığspor transfer komitesinin dış transferde Vanspor’dan kaleci Nurullah Aslan, Kastamonuspor’dan santrfor Okan Eken, Menemenspor’dan Santrfor Kemal Rüzgâr, Adana FK’dan Santrfor İshak Kurt, Bulvarspor’dan stoper Oğuzcan Çalışkan, Esenler Erokspor’dan sağ kanat oyuncusu Sertaç Çam ile ön libero Sefa Narin, Turgutluspor’dan Santrfor Tolga Cevher, Kepezspor’dan stoper Faruk Öcal, İskenderunspor’dan sol bek Çağtay Kurukalıp ile Isparta 32 spor’dan ön libero Caner Koca’yı transfer listesine aldığı ve bu isimlerle genel kurulun hemen ardından görüşeceği ifade ediliyor.

Ayrıca bu isimlere ilaveten alternatif bazı isimlerin de tespit edildiği ve bu oyuncuların durumlarına göre farklı isimlere de yönelinecek. 

Bilindiği üzere Elazığspor kulübünün transfer yasağı devam ederken, bir yandan da transferin önünün açılması için de çaba sarf edilecek.