'Bunlar Komik Çocuklar'

31 Mart seçimleri öncesi partiler arasında ittifak görüşmeleri devam ederken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'nin 'Belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulundu' açıklamasına yanıt verdi.

'Bunlar Komik Çocuklar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnce, "Bana kaset kumpasını kuranları başköşede ağırlayıp, aday gösterdiler. Bunlar beni istemiyorlar. Bir ilçe istemişim vermemişler, aferin size aferin. Ali Babacan'a onlarca vekil verirken iyi de İnce'ye bir belediye mi veremediniz? Utanmıyor musunuz? Bunlar komik çocuklar ya" dedi.

Belli ki Muharrem ince çok içerlenmiş CHP’ye ve taleplerini görmezden gelen bu partinin kurmaylarına.

Aslında kızmakla haklı ama İnce’nin taleplerini yok sayan CHP’liler daha haklı. Zira her bir CHP’li bilir ki Muharrem İnce, ağzı laf yapan, muhalefet lideri olmanın hakkını vereceği gibi partisini iktidara taşıma potansiyeli olan kurt bir siyasetçi.

Ve yine bu CHP kurmayları çok iyi bilir ki ucundan kıyısından CHP’ye bulaşan bir Muharrem İnce, iki yıl sonra CHP Genel Başkanı olur.

Zaten kendisini emanetçi gören, zaten kendisini bırakın iktidar olmak, ana muhalefet partisi genel başkalığına bile layık görmeyen yeteneksiz  siyasetçilerin ( CHP’deki ciddi ve devlet adamlığına yakışan isimleri tenzih ediyoruz) olduğu bir partiye Muharrem İnce’nin gelmesini kim ister ki? Belli ki bir ilçe belediyesi bile vermekten korkuyor adamlar.

Aslında Muharrem İnce,  taleplerini kabul edilmemesine üzülmemeli ve sitem etmemeli. Hatta bu partide hala kendisinin potansiyel bir genel başkan olmasından birilerinin korkuyor olmasından dolayı sevinmeli.

Muharrem sevin! Bu parti yakın gelecekte senin.