Bingöl'deki deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den Uyarı: Küçük de olsa hoş değil

Bingöl Karlıova'da, saat 07:42 sularında 4 şiddetinde deprem meydana geldi. Hemşerimiz Prof. Dr. Naci Görür sabah saatlerinde meydana gelen Bingöl'deki deprem sonrası uyarılarda bulundu. Görür, Karlıova-Erzincan (KAF) ve Karlıova-Göynük (DAF) arası problemli. Küçük depremler de olsa hoş değil' dedi.

Bingöl'deki deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den Uyarı: Küçük de olsa hoş değil
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Komşu şehrimizi Bingöl’de AFAD verilerine göre, saat 07.42'de merkez üssü Karlıova olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 11.12 kilometre olarak ölçüldü.

Depremin ardından hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bölgeyi uzun zamandır uyardıklarını belirtti.

Görür, Kuzey Anadolu Fay Hattı (KAF) ile Doğu Anadolu Fay Hattı (DAF) arasındaki bölgenin problemli olduğunu ifade ederek, "Küçük depremler de olsa hoş değil" uyarısında bulundu.

Görür paylaşımında, “Karlıova- Bingöl’de 4,0 büyüklükte deprem oldu. Bu bölgeyi öteden beri söylüyoruz. Karlıova-Erzincan (KAF) ve Karlıova-Göynük (DAF) arası problemli. Küçük depremler de olsa hoş değil, sevgiyle. “ifadelerini kullandı