23 Elazığ FK'de Yönetim Değişti

3. Ligdeki temsilcimizde kulüp yönetimi el değiştirdi. 23 Elâzığ FK'da gerçekleşen genel kurulda Kulüp Başkanlığına Arif Osman Gençtürk seçildi.

23 Elazığ FK'de Yönetim Değişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig temsilcimiz 23 Elazığ FK’da yönetim değişikliğine gidildi ve kulüp yönetimi yapılan genel kurulla değişti.

Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve şehire yeni bir heyecamn yaşatamayan 3. Lig temsilcimiz 23 Elazığ FK’da beklenen oldu ve kulüp; yönetimde Asbaşkan olarak görev yapan Ankaralı iş insanı Arif Osman Gençtürk’e satıldı.

Önceki yıllarda MKE Ankaragücü yönetiminde de yer alan Ankaralı iş insanı Arif Osman Gençtürk, kulüp başkanı Tuncay Kaymak’la yapılan görüşmeler neticesinde bordo beyazlı kulübün yeni sahibi oldu.

23 Elazığ FK genel kurulu saat 13:00’de kulüp tesislerinde gerçekleşti.

Divan başkanlığını Samet Erdem ile katip üyelikleri Engin Yılmaz ve Okan Kılıç’ın yaptığı genel kurulda tek aday Arif Osman Gençtürk, üyelerin oylarıyla 23 Elazığ FK’nın yeni başkanı seçildi.

Önceki yönetimin mali ve idari yönden ibra edildiği genel kurulda Mahir sönmez, Habip Kavaklı, Alper Başer, Mustafa Biber, Melih Barut ve Sefa Seydan ise yönetim kurulu asil üyeliklerine seçildiler.

Semih Sezer, Yavuz Kulualp, Serkan Genctürk, Hakan Talu, Aydın Akbulut ve Deniz Fidan ise genel kurulda yönetim kurulu yedek üyeliklerine seçildiler.

23 Elazığ FK’da Ahmet Gençtürk, Ayşe Banu Özkardeş ve Selçuk Macit ise denetleme kurulunda görev yapacaklar.